Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tıkandım kaldım Daha farkli ne olabilir

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
alfalogonm6.jpg

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
işte bu tarz topikler insanı zorluyor
bi kere mantık olarak düşünmeniz lazım daha farklı ne olabilir demişsinizde ne ki bu?
neyin logosu
ne iş yaparlar?
bunları bilmeden kim nasıl fikir vericek

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
mg arkadaşım...

cidden logolar güzel ama neye göra yorum yapacağız bunları. golf sahası mı işletiyor, lazer gözterilerimi, araba mı yapıyorlar....

bunları biraz açsan daha güzel olur....

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
:) valla de diyeyim yerden göğe haklısınız... işin aslı çok büyük bir firma değil NETWORK ALTYAPI ve DONANIM konu bu

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence birinci deki renk. 4. cüye uygularsan

ve alttaki o kareleri az küçültürsen
benim tercihim bu.

birinciyi bi yerde görmüştüm çünkü....

ama logotyp olarak iyi durur.

farklı bi düşünce istersen bi de sunu dene o alfa yazısının orta üçgenini bilgisayarın arkasında network yani ethernet soket girisi şeklinde tasarlayabilirsin.

hoş ve değişik bi çalışma olabilir

kolay gelsin

aliosmanonel

🌱Yeni Üye🌱
sevgili arkadaşım.. logo güzel lakin adobe adlı kullanıcının fikirlerine kısmen katılıyorum.. logonun aslı ne amaç için.. güdümü ve imâsı cok önemli.. bu tarz çalışmaları farklı faklı programlarda arayışlarında kolaylık sağlayabilir örneğin Adobe phot... gibi programları deneyebilirsin.. :)

grafiker001

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cebelibereket.net
sen ne yaparsan yap müşteri abilerin istedigini iyi anlaman en dogru yoldur. zira herkes begense de müşteri begenmedikten sonra bir anlami yok. arçelik logosunu degistirdiginde herkese cok basit gelecek olan deforme edilmis dortgene 1 milyon dolar verdigini duymak isin bakis acisini degistirecektir. ve fakat unutmamak gerekir ki logo yu gorsel olarak iyi tasarlamak onemli olsa da esas onemli olan logonun biyografisidir. bunun icin sekil, renk anlamlarini iyi bilmek ve calisilan sektorle iliskini yakalabilmektir. bu arada eline saglik calismalarin oldukca basarili.

kullanici1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elinize sağlik ben birinciyi renk itibariyle begendim _ konuya uygunluk acisindan da hos olabilir_ ama onemli olan musterinin isteği:)

iyi calismalr

nasil_be

🌱Yeni Üye🌱
Bana GÖre En Uygunu 4.ÇaliŞman Arkadasim.
Ama Genel Bakarsan Yaptigin ÇaliŞmalar GerkÇekten HoŞ Ama 4. ÇaliŞman En Uygunu

RæP LoRDu

🌱Yeni Üye🌱
mg arkadaşım...

cidden logolar güzel ama neye göra yorum yapacağız bunları. golf sahası mı işletiyor, lazer gözterilerimi, araba mı yapıyorlar....

bunları biraz açsan daha güzel olur....

Konuya Bir Yorum Yapamicam Hepsi çok Güzel anLatmakLa yapacan bişe yoktur Senin YaratıcılığınLa YapıLır..

Düşünce çok GüzeL Zeki bi Arkdaş oLsa Gerek :)
1. Golf Sahası
2. Araba Logosu
Diğerleride Lazer GösteriLeri Yapıyo oLabiLir :D

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
4. logo iş yerine uygun logo olmaya çok yakın bir logo, ama estetikte fakir bir logo.. ben internette dolaşırken bunla ilgili firmaları arşatırsam bu logoyu görünce bunlar çok basitmiş derim, çünkü logoda bana gel çağrısı yok, yine tekrarlıyorum 2d ye geçmek bence sizleri ferahlatacak ve daha güzel düşünceler saracak.. başarılar.

İyi yoldasınız....

Tera

🌱Yeni Üye🌱
Güzel sade çalışmalar ama bişeyler çıkartırken logo için hedef aldığın alanıda düşün. Sağ alttaki logo bence güzel ama ne yazıkki müşteriler çok bilinmeyenli denklemler çoğukez. İnsanı hayal kırıklığına uğratıp heves kırabiliyorlar.

aysel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logolar çok hoş ama neye göre yorum bekliyorsun anlamadım arkadaşım