Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle güzel çalışma emeğine sağlık acizane birkaç eleştiri yapmak istiyorum.. 1.geleneksel tıp balosunun yazı fotu olmamış gibi ve 1. yazıdan uzak kalmış menüdeki desenler bir ağırlık katmış ama çalışmanın altındaki dans eden figürlere uyum sağlamamış ... altaki dans eden eğlenen insanları görünce bu bir balo değilde çılgınca eğlenilecek bir parti gibi bir his veriyor... parti afişi için düşünülebir ama bir balo için uygun değil gibime geldi ....
"1. Geleneksel" Müşteriyi dogruya teşvik etmen gerekiyor eğer kabul etmezse senin yapacağın pek fazla bişey yok insanlar bakıp bakıp gülerler onun haricinde menü çok büyük görsel göze hoş geliyor birazdaha ufak oynamalar yaparak geliştirebilirsin başarılar...
biraz konu dışı olacak ama 1. geleneksel nasıl oluyor :S yani ilk yapılan bir şeyin geleneksel olabilmesi için belli zaman sonra aynısının tekrar yapılmış olması gerekir bence geleneksel yazısını kaldırmalısın çalışman güzel olmş tebrikler
biraz konu dışı olacak ama 1. geleneksel nasıl oluyor :S yani ilk yapılan bir şeyin geleneksel olabilmesi için belli zaman sonra aynısının tekrar yapılmış olması gerekir bence geleneksel yazısını kaldırmalısın çalışman güzel olmş tebrikler
font sorunun var - menü içeriyi ve yer tarih kısmı büyük yazılmış ayrıca yer terih kısmı bence aşağılarda biyerlerde olmalıydı. kısacası çalışan çok dağınık bi bütünlük göremiyorum ve bu beni yoruyor. bide neden küçücük bir "menü" yazısı için işin maliyeti arttırıyorsun anlamadım bence yeşil rengi değiştir bide altta dans eden 3 kişi var zeminin üstüne gelmiş yarısı ve reknler çok boğmuş birbirini ya kısacası baştan ale alman gerekir diye düşünüyorum. çok kötü değil ama acemi işi gibi görünüyor.