Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tipografi çalışmam

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
tipografide iyi olduğumu söyleyemem ama bir deneme yapmak istedim , deneyimli arkadaşlar yorum yaparlarsa memnun olurum

tipografi.jpg

Benzer konular

splinterzen

🌱Yeni Üye🌱
daha fazla yazı tipi kullansan daha hoş durabilirdi. Renkleri de belki farklı yapabilirsin ama böyle de kötü olmamış.
Arkaplan halftone effect güzel durmuş. Eline sağlık :)

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
daha fazla yazı tipi kullansan daha hoş durabilirdi. Renkleri de belki farklı yapabilirsin ama böyle de kötü olmamış.
Arkaplan halftone effect güzel durmuş. Eline sağlık :)

tesekkürler splinterzen , daha çok zaman ayırmak isterdim fakat işten zaman bulup kaytardığım zamanlarda böyle bişey çıkarabildim :)

prozium

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o dışarı taşan "tükenmez" yazısı kalemin ucundan itibaren olsaydı daha hoş bir görünüm elde edilebilirdi.

vulturemess

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.gurkanweb.com
Cok iyi

abii tipografi cidden sabır gerektiren bide incik pincik uğraştırmayı sevdiren bi iş. bu işi ve bu işi yapanları seviyorum. Halbuki yazılan 3-5 kelime . ama senkrone etmek ve bi uyum icinde birleştrmek her babanın harcı değil. Cok iyi çalışma .

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
abii tipografi cidden sabır gerektiren bide incik pincik uğraştırmayı sevdiren bi iş. bu işi ve bu işi yapanları seviyorum. Halbuki yazılan 3-5 kelime . ama senkrone etmek ve bi uyum icinde birleştrmek her babanın harcı değil. Cok iyi çalışma .

tesekkür ederim , fikir fena değil aslında ama uygulamaya fazla zaman ayıramadım ama yine de idare eder türden olmus diyebilirim..