Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tipografi Kitap Kapagı

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. çalışmayı bende beğendim daireler hoş olmuş "o" harfi ile...
bu arada neville brody'nin birkaç çalışmasını birleştirmişler aşağıdaki resimde..sanırım daireleri kullanman onu anımsatmış..
NB-Work-Wall1.jpg

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel denemeler olmuş ellerine sağlık

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
2. çalışmayı bende beğendim daireler hoş olmuş "o" harfi ile...
bu arada neville brody'nin birkaç çalışmasını birleştirmişler aşağıdaki resimde..sanırım daireleri kullanman onu anımsatmış..
NB-Work-Wall1.jpg

ne kadar utanıp sıkılmam gerektiğinden pek emin olamadan çalışmaları daha önce görmediğimi . Ve ilginç bir şekilde onun fikrini çalmışsın saldırısından hoşnutsuz olduğumu belirterek. Yinede paylaşım için ve yorum için teşekkür ederim

güzel denemeler olmuş ellerine sağlık

teşekkrüler
Guzel calısma elıne saglık
teşekkürler

Bunlar mtluluk veriyo insana ya...

bu yorumda bana mutluluk verdi bende teşekkür ederim :)

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3. çalışmaya pek değinilmemiş ama bence en iyisi o. İlkinde güzel yazı esprisi var ama tipografi kötü de yazabilmektir :)
2. çalışmada da elbette o kullanımı ile tipografi etkisi var ama 3.de daha başarılı.

Herhalde ben tipografi kapağı yapsam; ya şu adamın biri kelebeklerin sırtındaki desenlerden alfabe yapmış ya onu kullanırdım ya da times roman ile 12 karakterde beyaz fon üzerine sağ alt köşeye

tipografi
yazan: mahmut hoca

yazardım. Sanki.

İddialı bir şey tipografi kapağı hazırlamak.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
3. çalışmaya pek değinilmemiş ama bence en iyisi o. İlkinde güzel yazı esprisi var ama tipografi kötü de yazabilmektir :)
2. çalışmada da elbette o kullanımı ile tipografi etkisi var ama 3.de daha başarılı.

Herhalde ben tipografi kapağı yapsam; ya şu adamın biri kelebeklerin sırtındaki desenlerden alfabe yapmış ya onu kullanırdım ya da times roman ile 12 karakterde beyaz fon üzerine sağ alt köşeye

tipografi
yazan: mahmut hoca

yazardım. Sanki.

İddialı bir şey tipografi kapağı hazırlamak.

değişik yorumların için teşekkürler ama sanırım ödev olunca iddalı bir çalışma olmamış oluyor? =)

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
ne kadar utanıp sıkılmam gerektiğinden pek emin olamadan çalışmaları daha önce görmediğimi . Ve ilginç bir şekilde onun fikrini çalmışsın saldırısından hoşnutsuz olduğumu belirterek. Yinede paylaşım için ve yorum için teşekkür ederim

teşekkrüler

teşekkürler

bu yorumda bana mutluluk verdi bende teşekkür ederim :)

size bir beyan ya da saldırıda bulunmadım Dilara hanım ben de arkadaş dedikten sonra o tasarımları aradım buldum...sanırım daire kullanmasını benzetmiş dedim zaten...herhangi bir ima kesinlikle yoktur..yanlış anlatmışım sanırım afedersiniz.

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
emeğe saygı,çalışmaya devam

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
size bir beyan ya da saldırıda bulunmadım Dilara hanım ben de arkadaş dedikten sonra o tasarımları aradım buldum...sanırım daire kullanmasını benzetmiş dedim zaten...herhangi bir ima kesinlikle yoktur..yanlış anlatmışım sanırım afedersiniz.

Kesinlikle Hayır sizinle ilgili bir şey değildi.. Üst mesajlara söylüyordum ben onu ;)

emeğe saygı,çalışmaya devam

hepside hoş eline sağlık

Teşşekürler

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
değişik yorumların için teşekkürler ama sanırım ödev olunca iddalı bir çalışma olmamış oluyor? =)

Ne için yaparsan yap, zihninin derinliklerinden kendi algısını ve estetiğini yansıtmaya çalışıyor insan. Dolayısı ile, hala iddialı ve bence "ödev" olarak epey zor bir konu olmuş.

Sanırım, okulunu seviyorsun :)

aigles

🏅Acemi Tasarımcı🏅
civil civil olmus elinize saglik

ogzgzd

🌱Yeni Üye🌱
mrb bnmde bu tipografi kapağı ödevimde örneklerine bakmak içn girmiştim üye olunmadan bakılmıyormuş üye oldum bende gayet hoş bi site beğendim :) çalışmalarda çok güzel. 2. çok hoşuma gitti en azından kafamda bir fikir oluştu :)