Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tipografik çalışma

mast71

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba
bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim
ben bir çalışma yapacağım, vektörel şehir sulietlerinin içine yazılar ekliyeceğim ekteki resimde yapmak istediğime benziyor fakat ben yazıları değişik fontlarda değişik büyüklüklerde ve kimini yatay kimini dikey yapmak istiyorum. bunu corelde nasıl yapabilirim. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Benzer konular

cdesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
saat 2.5 gibi yazmışsın. millet uyuyor gündüzü bekle :)

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşlar merhaba
bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim
ben bir çalışma yapacağım, vektörel şehir sulietlerinin içine yazılar ekliyeceğim ekteki resimde yapmak istediğime benziyor fakat ben yazıları değişik fontlarda değişik büyüklüklerde ve kimini yatay kimini dikey yapmak istiyorum. bunu corelde nasıl yapabilirim. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

illustrator kullanmayı biliyorsan pen tool ile çizip yol üzerinden yazı yazabilirsin. ama corelde yapcam diyorsan yine vektörel şehirleri çizip tekrar yol üzerinden yazını yazarsın zaten corel'de yazdığın yazıyı tek tek seçme gibi bir şansında var sonra tek tek seçip istediğin yerleri büyütüp küçültme şansında var. shape tool seçersin harfleri tek tek seçme şansında olur. Yardımcı olcağım bir konu olursa tekrar yazarsın yardımcı olurum.