Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tiryakilere Ikinci Darbe Maliye'den

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk duyduğumda kullanmayan birisi olarak bile şok olmuştum...
Henüz kesin bir durum yok bildiğiniz gibi sadece maliye bunun olması için çabalıyor...
ULAŞ'ın yorumunun bir kısmına katılıyorum...Eğer bu durum gerçekleşirse gerçekten büyük sorunlar çıkacağı kesin...

taita_

Acemi Tasarımcı
İsyan çıkacak, tekel mamülleri yağmalanacak..Dumanlı saha ve dumansız saha diye iki grup savaş içinde olacak..İnsanlık yok olup gidecek..Geriye tıkanmış pamuklar ve galakside kaybolan yanlız bir yıldız kalacak...

:rofl::rofl:çok kötü hepimiz öleceğiizzz

espri güzeldi

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
İnsanları zorla kaçakçılığa yönlendiriyorlar. İlki ben olucam sanırım :p
İçerden yazarım size :D:D:D

paylaşım güzel. bu yorumda güzel.:rofl::rofl::tongueout:(irm.art senden alıntı yaptım ama aşağıdaki yorum sana değil.):tongueout:

sigara içen biri olmama rağmen bu yasağı bile az bulmaktayım. devlet aynı zamanda halkını korumakla görevlidir. kimden; düşmandan, hırsızda. gaspçıdan, şundan bundan. bununla birlikte benide ben'den korumalıdır. çünkü sigara bir noktadan sonra içenin iradesini aşmaktadır. bu durumda devletin gerekirse zor kullanarak iyi olan ben'i kötü olan ben'den koruması gerekir. sigara yasağını şiddetle savunuyorum.:smile::tongueout:

Son düzenleme:

silvershadow

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.recepdurali.com
Şunu hala anlamış değilim, insanlarıın canını korumaya kalkarsın sanane benim canımdan canımın içine ederim derler; başkası gelir senin canının içine eder nerde bu devlet beni neden kormuyor diye dert yanarlar. Ya insanlar öyle bir hale geldi ki doğruyu yanlışı ayırt edemez halde, yada her yapılan doğruya yanlış yanlışa doğru deme huyumuz devam ediyor.

Arkadaşa katılıyorum insanı kendimizdeki kötü olandan koruması gereken mutlaka birileri olmalı.

Bu konuyu çok fazla gereksiz yerlere çekmeye gerek yok. Kanser olduğun zaman başlarsın bağırmaya bu devlet nerde bana ilaç neden bulmuyor diye...

İnsan sağlığına faydalı olan herşeye destek olmamız gerekli.

Şuda var tekel kaldırılsın denmiş. Tekel kaldırılsa bu seferde insanlar özgürlüğümüz elden gidiyor diye ortalığa dökülür. Neyse fazla uzatmıyorum. Biraz mantıklı ve akıllı düşünelim. Sağlıktan bahsediyoruz başka birşeyden değil...