Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tişört tasarım

rage

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar slm.

kuzenimin doğumgünü için ps de yaptıım bi çalışmayı tişörte bastırmak istiyorum.kuzenim hamile ne tür bişi önerirsiniz nası bi çalışma yapıyım tıkandım kaldım aklıma bişey gelmiyo. PS e yeni yeni başlıyorum.bebekli fln bi çalışma yapsam ama nası? neler ekleyebilirim vs.. yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler....

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
peki konu denem bu topikte? grafik gafe topikte olsa daha iyi olurdu....

peki madem konu tşört ve kuzeniniz hamile ... eğer siz photoshop kullanıyorsunuz o zaman tavsiyem internette bebek ayağı bulup, photoshopta mesela bir daire çizin, o daire kenarlara yumuşaklık verin, daha sonra bebek ayağı görseli o daire içine yerleştirin.... resim üzerine mask uygulayin... yada ayağı decube yapın (üzerine feather komutu verın)...

yani mantık o daire karına doğru inecek içinde bebek ayağı olsun... daire siyah (ya da koyu rengi olabilir)

tabi bu tişort sokakta giyemez:) ya da böyle gibi espirili bir tişört düşünün...

hubeyb_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence bir yana kuzenin resmini koyarsın diğer taraftada olmasını istediğin kişilerin resmini tabi bunu makine ile çekmen iyi olur sonra bebeği işaret ederek esprili sözler yazabilirsin. Hadi gari, Bekletme ufaklık ,ayrılda gel v.s