Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tişört tasarımı

çiçocadı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
resimt.jpg
[/IMG] oğlum için freehand yaptığım bi çalışma yorumlarınızı bekliyorum (amatör olduğumu biliyorum acımasız eleştiriler yapmayın:crying:)

Benzer konular

çiçocadı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kimse yorum yapmamış acımasız yapmayın dedim! yorum bkliyoum tabii:)

sercan001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hmmmm üstünde biraz çalışılması gereken bir çalışma bence. eksikleri var
biraz daha işin üstüne gitmenizi tavsiye ederim. emeğinize sağlık
kolay gelsin

sercan001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
belki enes yazısının yanındaki örümcek adam resmini silip enesi tişörte ortalıycak bir şekilde yazıp örümcek adam resmini enesin arkasına gelicek bir şekilde koysanız daha güzel olur gibime geliyo. enes yazısını örümcek adamın gözüyle çenesi arasına yerleştirin göz kararı bence. umarım anlaşılır yazmışımdır.
kolay gelsin

çiçocadı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkür ederim arkadaşım yorumların için:)

steelheart

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar.
BENCE; örümcek adamın gözlerini sarı değil de metalik koyu gri carbonfiber görünümüne yakın birşey yapsanız daha güzel olur. carbonfiber dokusuyla göz ovalliğini verebilir ve daha boyutlu bir görüntü elde edebilirsiniz.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sercan001 lütfen flood yapmayınız!
Çalışmanıza gelince amatör olduğunuzu zaten belirtmişsiniz. Size tavsiyem prof. çalışmaları incelemeniz.

çiçocadı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhabalar.
BENCE; örümcek adamın gözlerini sarı değil de metalik koyu gri carbonfiber görünümüne yakın birşey yapsanız daha güzel olur. carbonfiber dokusuyla göz ovalliğini verebilir ve daha boyutlu bir görüntü elde edebilirsiniz.

teşekkür ederim fikirleriniz için:)

çiçocadı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sercan001 lütfen flood yapmayınız!
Çalışmanıza gelince amatör olduğunuzu zaten belirtmişsiniz. Size tavsiyem prof. çalışmaları incelemeniz.

inceliyorum tabii bide söylemeden edemicem bu grafikerler.net bana çok şey kazandırdı.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ne mutlu bizlere alabilene çok şey katan bir site. Yalnız ben sizi sürekli uyarır moddayım lütfen forum kurallarına özen gösterirmisiniz.

16-Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki DÜZELT butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

2şer dakika ara ile 2 adet mesaj yazmışsınız

çiçocadı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne mutlu bizlere alabilene çok şey katan bir site. Yalnız ben sizi sürekli uyarır moddayım lütfen forum kurallarına özen gösterirmisiniz.

16-Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki DÜZELT butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

2şer dakika ara ile 2 adet mesaj yazmışsınız

olsun bunlar güzel uyarılar ben razıyım aranızda olmak bana yetiyo:smile:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Çiço, Allah bağışlasın ufaklığı. Ben pek profesyonelce gelmeyebilir ama şöyle bir görüşe sahibim. Kızım için bir şey yapıyorsam o zaten en güzelidir. Bir başkasının fikri daha güzel olamaz. Çünkü onu ben düşünmüşümdür. Enes için de aynı durum sizin adınıza söz konusu. Bence kendi istediğinizi, içinizden geleni yapın. En güzeli çıkacaktır. Başkalarının fikir ya da görüşleri bu konuda yönlendirici olmamalı.Çünkü ben sizden daha iyi düşünemem, Enes neyi sever siz bilirsiniz.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
kendinden birşey veriyorsan

kendinden birşey veriyorsan o en güzelidir amatörde olsan sevdiğin için yapıyorsan bu onun için en güzelidir yavaş yavaş daha iyilerinide yapacaksın merak etme kimse bu işi doğuştan öğrenmedi eski çizimlerimize falan baksak bunları benmi çizmişim deriz hepimiz kimse inkar edemez

çiçocadı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çiço, Allah bağışlasın ufaklığı. Ben pek profesyonelce gelmeyebilir ama şöyle bir görüşe sahibim. Kızım için bir şey yapıyorsam o zaten en güzelidir. Bir başkasının fikri daha güzel olamaz. Çünkü onu ben düşünmüşümdür. Enes için de aynı durum sizin adınıza söz konusu. Bence kendi istediğinizi, içinizden geleni yapın. En güzeli çıkacaktır. Başkalarının fikir ya da görüşleri bu konuda yönlendirici olmamalı.Çünkü ben sizden daha iyi düşünemem, Enes neyi sever siz bilirsiniz.

teşekkür ederim bu yazıyı okuyunca etkilendim gerçektn duygusal anlamda çiço (enes) spaydırmen hastası onun için en iyisi bu olur diye düşündüm.

kendinden birşey veriyorsan o en güzelidir amatörde olsan sevdiğin için yapıyorsan bu onun için en güzelidir yavaş yavaş daha iyilerinide yapacaksın merak etme kimse bu işi doğuştan öğrenmedi eski çizimlerimize falan baksak bunları benmi çizmişim deriz hepimiz kimse inkar edemez

morel verici yorumlar bunlar çok teşekkür ederim

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bakın sizi bu konuda birçok kez uyardım artık kasıtlı yaptığınızı düşünmeye başlıyorum Flood yapıyorsunuz!!!