Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnancım emeğine sağlık yine görsel bir şölene dönüşmüş. Yalnız neden bilemiyorum beni gözün keskin hatları çok gerdi :S Genelindeki yumuşak havayı birden dağıttı. Belki de amaç budur bilemem ama hissettiklerimi paylaşmak istedim. Emeğine sağlık canım
Gözdeki keskinlik benide rahatsız etti...Ayrıca madem O yanıyor o zaman deydiği yerleride yakmış olması daha hoş olmazmıydı?Atlından geçen harflerı vs....Kadının ağzından duman mı cıkıyor?çıkıyorsa eğer belli olmamış kötü bir görünüm vermiş...Kafa,çene-dudak ve göz bana pek ahenk içerisindeymiş gibi durmadı...İyi çalışmalar..
Yosa arkadaşaları kesinlikle katılıyorum gözün keskin hatına bir çağre bulman gerek görsel olarak konsept güzel ama güzün keskin hatı büyüyü bozuyor çalışmada.Birde gözün yanından çıkan mavi efeckti rengi beyaz yada kırmızı olsa nasıl olurduu bilmiyorum sadece bir düşünce...
Riskli bir çalışma ; * Karamaşa yaratabilecek üç renk * + diğer çalışmalarına nazaran fontların yoğun olması * tüm bunlara rağmen uyumu korumak adına iki denge noktası açman (göz ve atş çemberi) çalışmanı başarıya ulaştırmış * riske girmen gösteriyorki yerinde saymak yok işçilik güzel tema güzel. eline sağlık inan'cım.
İnan eline sağlık..Bence herşey yerli yerinde..Tek isteyeceğim bu çalışmayı uzun ince ebatlarda tekrar elden geçirmen..25x70 vb.. Ayrıca kadını bir daha yaratmana gerek yok Zaten elma(ayva) yı onlar yüzünden bir kere yedik
İnan eline sağlık..Bence herşey yerli yerinde..Tek isteyeceğim bu çalışmayı uzun ince ebatlarda tekrar elden geçirmen..25x70 vb.. Ayrıca kadını bir daha yaratmana gerek yok Zaten elma(ayva) yı onlar yüzünden bir kere yedik
Kesinlikle katılıyorum amaç kolaj havası yaratmak , zaten istese çok güzel manupule edebilecğini biliyoruz farklı objelerin birleşimin olduğunu algılamamız lazım