Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tokna broşür tasarım

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
konu başlıgını değiştirmesseniz sevinirim henüz tasarım aşamasında burada gözükmesi pek hoş olmaz sizlerin fikrini almak için koyuyorum.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
* Ön kapak görüntüsünde logonun altına doğru lacivert alanda bilinçlide olsa bir problem var gibi gözüküyor.
* Gemi ve trenin yanyana durması garipsenecek durum olabilir sonuçta dekupesi yapılmış havada görseller..Zeminli olup biraz feather la kenarlanırını yemen daha oturaklı olmasını sağlardı..
* Sunum için ahşap zemini desteklemiyorum.
* Genelinde hoş başarılı bir çalışma tebrik ederim.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
* Ön kapak görüntüsünde logonun altına doğru lacivert alanda bilinçlide olsa bir problem var gibi gözüküyor.
* Gemi ve trenin yanyana durması garipsenecek durum olabilir sonuçta dekupesi yapılmış havada görseller..Zeminli olup biraz feather la kenarlanırını yemen daha oturaklı olmasını sağlardı..
* Sunum için ahşap zemini desteklemiyorum.
* Genelinde hoş başarılı bir çalışma tebrik ederim.

tşk.ler düşünceleriniz benim için değerli kolay gelsin

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kullanılan taşıtların yanyana diziliş şekli beni de rahatsız etti.Bunun haricinde çalışma oldukça başarılı.Sayfa düzeni , tipografi, renklerin uyumu vs. çok güzel.Tebrikler.

sehbil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elinize sağlık
yalnız ön kapak bakınca gözü çok yoruyor.Nokta logosu emboss şeklinde orda olmasaydı yada gökyüzü deniz taşımacılığı sayfasında zemin olarak olsaydı daha iyi durabilirdi.

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
taşıtları azda olsa bi zeminde göstermek şart bence uçuyolar çünkü şuanda. birde kapaktaki logoyu net bi halde kullansanız nasıl olur acaba?
iyi çalışmalar

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
taşıtları azda olsa bi zeminde göstermek şart bence uçuyolar çünkü şuanda. birde kapaktaki logoyu net bi halde kullansanız nasıl olur acaba?
iyi çalışmalar

aslında şu anda cam bir zemin üzerindeler yansımalar o şekilde dikkat ederseniz, en çok sırıtan gemi son olarak gemiye bir halatlarla karaya bağlanmış kenar kısmı kesik kara görüntüsü verebilirim ama o kısıma renklendirme gerekecektir ve bunun kapak görüntüsünde biraz tahribat yaratma olasılığıda var , genelde araç renklerini değiştirdim çok fazla öne çıkmasınlar diye 2. bir renklendirme yeni bir odak noktasına yol açabilir o zaman vurgulamak istediğim noktadan kopabilirm. bakalım :) birşeyler düşüneceğim orayada

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
başarılı bir çalışma olmuş bence eline sağlık...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sunum için; bu çalışmada ahşap zemin kullanılmasını ben de hoş bulmadım.
Renkler ve çalışma gayet hoş, ellerinize sağlık.

Tebrikler...

Haloville

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
haloville.deviantart.com
Selamlar
konunun başlığı işi gölgeliyor :)
Şaka bi yana işin geneli çok güzel. Görsel kullanımı, renk seçimi, tipografi uyumu. Elinize sağlık
iyi çalışmalar

sentelay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renk, tipografi, bütünlük açısından hoş bir çalışma olmuş elinize sağlık. imajları nasıl temin ettiğinizi merak ettim..?