Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

toplu sayfa çalışması

isimzis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arakadaşlar Illustrator de 86 sayfalık bir çalışma var ama ben onu tek tek çalışmıştım. Toplu bir şekilde sayfaları pDF nasıl yapabilirim. Hatta şimdi öğrenirsem yarına yetiştiricem. :) Yardımcı olan çok sevaba giricek hatta :)

Son düzenleme:

Benzer konular

erkannz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence sen direk indesingde yeni bir döküman aç 86 sayfalık daha sonra illustaratorde yaptıgın sayfaları tek tek indesing e at ordan da pdf ini yaparsın

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arakadaşlar Illustrator de 86 sayfalık bir çalışma var ama ben onu tek tek çalışmıştım. Toplu bir şekilde sayfaları pDF nasıl yapabilirim. Hatta şimdi öğrenirsem yarına yetiştiricem. :) Yardımcı olan çok sevaba giricek hatta :)

Bırakın 86 sayfayı, 6 sayfa için bile olsa ID kullanın. Yapmış olduğunuz mantık word'de tasarım yapmak ile aynıdır.

Designerrr

🌟Usta Tasarımcı🌟
ID de 86 sayfalık bir döküman aç ve "File/Place" komutunu kullanarak 86 adet olan ai dosyalarını çağır. Hepsini sırasıyla sayfalara ortala ve pdf olarak kaydet. (Place yaparken "Link" butonu aktif olsun yoksa kasar)

Aynı işlemleri illustratorde de yapabilirsin ama indesign da yapmanı tavsiye ederim.

Place komutuyla çekeren hem dosyalarında yanlışlıkla bozma ihtimali olmaz, hemde bilgisayarın kasılmaz.