Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

TOYOTA Land Cruiser

elit reklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışmalar gayet güzel aracın nekadar vahşi olduğunu gösteriyor:)

ayşe özmen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar unutmayın ki yorumlarınız bilginizinde göstergesidir. Salt ve gerçek yorum amacı taşımayan "beğenmedim, olmamış, hiç güzel değil vb..." yorumlar yorum niteliği taşımayan sadece kişisel beğenilerimizi ortaya koyan "ifadeler" dir. Eğer bizler yorumlarımız da ne kadar açıklayıcı olursak bizlerin de bu işten ne kadar anladığımızı da ortaya koymuş oluruz.

İşte burada bakış açısı dediğimiz olay devreye giriyor. Bence harika bir çalışma. Bazı firmaların ve kişilerin neden en ön sıralarda yer aldığını bu tür çalışmalara bakarak anlayabiliriz.
Elitreklam'a katılıyorum. Teşekkürler. İyi bir paylaşım.

nuriQocca

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
soyut bir düşünce çok güzel somutlaştırılmış ama kısa bir beyin fırtınası yapmadan çözümlenebilecek bir tanıtım olmamış..amacına ulaşan bir reklam olduğunu düşünüyorum keza toyota land cruiser'i nitelendirecek olursak doğa,tabiat,vahşi v.b kelimelerle niteleyebiliriz..basit ama etkili hedef kitle ne denmek istendiğini çözecektir..işte burada sadece grafik bilgisi deil otomobil bilgisi de devreye giriyor.

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence çok hoş olmuş. anlatılmak istenilen herşey çalışmada mevcut. benim bunlardan çıkardığım kişisel fikrim. sert bakışlı sert mizaçlı bir araba, doğanın olumsuzluklarına karşı koyabilen dayanıklı bir araç, kullanılan kalem ve baştaki bantta bir okadar yenilikçi anlamı taşıyor. tabi bu benim nacizane fikrim. çalışma süper teşekkürler.haa şunu söylemeden edemiyeceğim. daha alakalı olan ne olabilirki. illaki aracın fotoğrafınımı koymak gerekiyor.