Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Trabzon 2011 logo maskot yarışması sonuçlandı

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
1. Seçilen logo çalışması......

logo-500x500.jpg

1.Seçilen maskot çalışması......

maskot500x500y.jpg

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel çalışmalar olmuş gerçekten..
kazanan arkları tebrik ederim...hayırlı olsun..

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
hahay! ikisi de hak etmiş, pek bir başarılılar. Yapanların ellerine sağlık, gurur duymanın tam zamanı şimdi onlar için.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende bu yarışmaya alelacele bir çizimle katıldım. gerçi benim logomdaki tipografi bu logonun yanında biraz sönük kalıyor ama. gerçekten çok başarılı bir logo seçmişler.tek eleştireceğim nokta trabzon kültürüne ait çok belirgin bir sembol göremedim seçilen logoda.
bu da benim logo

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Diğer çalışmaları göremedik henüz ama seçilen logo oldukça güzel.Yapanın eline sağlık.
Bir taşla üç kuş vurulmuş.Stadyum,hamsi ve meşale alevinden güzel bir kompozisyon oluşturulmuş.

Son düzenleme:

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende yarısmaya katılmıstım burdada sergıledım logomu ama logo gercekten guzel olmus ozellıkle stadyum benzetımıyle. tebrıkler kazanan arkadaslara

ksercan5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben de çok beğendim çalışmaları... Tebrikler.

JoKeR™

🌱Yeni Üye🌱
Süper yapmış ama keşke başındaki renkler bordo mavi ağırlıklı olsaydı olsun ama böylede çok güzel

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
bir rizeli olarak özellikle maskotu çok beğendim gerçekten trabzonla çok uyumlu ve sevimli olmuş:)

sytdesign

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.seyitalibaser.com
bilgisayarımdan ayrı kaldığım için yarışmaya katılamadığıma pişman olmuştum.. ama bu logoyu görünce içim rahatladı biraz :) çok güzel olmuş özellikle stadyum benzetmesi ve içindeki hamsi. tebrikler...

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Futura yazı fontuyla bitirmiş tipografiyi vallaha helal olsun.benimde çok tercih ettiğim bir font. uygulama şekli çok güzel bu logoda. Ambleme dikkatlice baktığımda ne kadar stadyum görüntüsünde olsada bir bakıma trabzon yaylarının denizle birleştiği yeri ve buradan da hamsi balığının denize atlaması tasvir edilmiş. ama bunları yaparken olimpiyat halkalarıyla çizmiş. çok zekice tebrik ediyorum çizen arkadaşı.üzerinde baya bir çalışmış anlaşılan.:alkis:

@k@sy@

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gerçekten harika olmuş..

mutlu01

🌱Yeni Üye🌱
Biz de sınıfça bu konuyla ilgili amblem çalışması yapmıştık hatta hocamız bütün sınıfın çalışmasını tek tek yarışmaya gönderecekti ama olmadı amblem hoşuma gitti ama maskot bir harika bizim çalışmalerımızı da bu şekilde yayınlamak isterdim bizler temel olarak trabzona özgü balık figürü kullanmıştık kazanan kişi yi tebrik adiyorum

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
logo cok zekıce kesınlıkle cok yerınde bır secım olmus.yanlız kafama takılan bır sey war maskotlar genelde kostum haline getırılıp oyunlarda musabakalarda aktıvıtelerde boy gosterır.sorum su ; sızce nasıl bır kostum olacak ve nasıl ayakta durup hareket edecek? eger kuyrufun sagından solundan ıkı ayak cıksaksa o hava bozulur gıbıme gelıyor? gercekten buna getırlcek cozumlemeyı oldukca merak edıyorum...:)

bissquit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gerçekten helal olsun yapan arkadaşlara.. bunlardan daha iyileri olamazdı bence.. her iki çalışmada tam yerine oturmuş.. tebrik ediyorum kendilerini..

cngzdhn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logo süper olmuş,yapan arkadaşı tebrik ediyorum,bende katıldım bu yarışmaya.benim maskotum kemençe çalan hamsiydi.Diğer çalışmaları görmedim ama hak yerini bulmuş galiba.

Son düzenleme: