Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende bu yarışmaya alelacele bir çizimle katıldım. gerçi benim logomdaki tipografi bu logonun yanında biraz sönük kalıyor ama. gerçekten çok başarılı bir logo seçmişler.tek eleştireceğim nokta trabzon kültürüne ait çok belirgin bir sembol göremedim seçilen logoda. bu da benim logo
Diğer çalışmaları göremedik henüz ama seçilen logo oldukça güzel.Yapanın eline sağlık. Bir taşla üç kuş vurulmuş.Stadyum,hamsi ve meşale alevinden güzel bir kompozisyon oluşturulmuş.
bilgisayarımdan ayrı kaldığım için yarışmaya katılamadığıma pişman olmuştum.. ama bu logoyu görünce içim rahatladı biraz çok güzel olmuş özellikle stadyum benzetmesi ve içindeki hamsi. tebrikler...
Futura yazı fontuyla bitirmiş tipografiyi vallaha helal olsun.benimde çok tercih ettiğim bir font. uygulama şekli çok güzel bu logoda. Ambleme dikkatlice baktığımda ne kadar stadyum görüntüsünde olsada bir bakıma trabzon yaylarının denizle birleştiği yeri ve buradan da hamsi balığının denize atlaması tasvir edilmiş. ama bunları yaparken olimpiyat halkalarıyla çizmiş. çok zekice tebrik ediyorum çizen arkadaşı.üzerinde baya bir çalışmış anlaşılan.:alkis:
Biz de sınıfça bu konuyla ilgili amblem çalışması yapmıştık hatta hocamız bütün sınıfın çalışmasını tek tek yarışmaya gönderecekti ama olmadı amblem hoşuma gitti ama maskot bir harika bizim çalışmalerımızı da bu şekilde yayınlamak isterdim bizler temel olarak trabzona özgü balık figürü kullanmıştık kazanan kişi yi tebrik adiyorum
logo cok zekıce kesınlıkle cok yerınde bır secım olmus.yanlız kafama takılan bır sey war maskotlar genelde kostum haline getırılıp oyunlarda musabakalarda aktıvıtelerde boy gosterır.sorum su ; sızce nasıl bır kostum olacak ve nasıl ayakta durup hareket edecek? eger kuyrufun sagından solundan ıkı ayak cıksaksa o hava bozulur gıbıme gelıyor? gercekten buna getırlcek cozumlemeyı oldukca merak edıyorum...
Logo süper olmuş,yapan arkadaşı tebrik ediyorum,bende katıldım bu yarışmaya.benim maskotum kemençe çalan hamsiydi.Diğer çalışmaları görmedim ama hak yerini bulmuş galiba.