Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trabzon2011 AvupaGençlik Olimpiyatları (eyof2011)logo ve Maskot Çalışması
Öncelikle emeklerinize sağlık... Fakat ben bunları "logo" olarak değerlendiremeyeceğim... Fazla renkli ve karmaşık olmuşlar... Ayrıca olimpiyat logosunu aynen kullanmışsınız :S Bu da pek doğru ve iyi gelmiyor bana... Daha sade ve daha yaratıcı bir bir şeyler düşünmelisiniz bence :wink: Saygılar
Öncelikle emeklerinize sağlık... Fakat ben bunları "logo" olarak değerlendiremeyeceğim... Fazla renkli ve karmaşık olmuşlar... Ayrıca olimpiyat logosunu aynen kullanmışsınız :S Bu da pek doğru ve iyi gelmiyor bana... Daha sade ve daha yaratıcı bir bir şeyler düşünmelisiniz bence :wink: Saygılar
Çalışmalarımdan bir tanesi logo birtanesi anlaşılacağı üzere maskot(kemençe çalan hamsi) olimpiyat logosunu da aynen kullanmadım trabzon harfleriyle bütünlük oluşturmaya çalıştım.Düşüncelerinize saygı duyuyorum,yapılan her yorumdan bir pay çıkararak daha iyiye ulaşmaya çalışıyorum.Profosyonel değilim;daha çok yolun başındayım; Saygılar
Açıkcası bunu bende çok düşündüm hamsi çok basit bi düşünce gibi geliyor ama trabzon denincede hamsi ve kemençe nin ve bilindik şeylerin dışında aklıma pek birşey gelmedi;ben de ikisini birleştirdim,çizimi freehand de fotoğraf üzerinden yaptım
Açıkcası bunu bende çok düşündüm hamsi çok basit bi düşünce gibi geliyor ama trabzon denincede hamsi ve kemençe nin ve bilindik şeylerin dışında aklıma pek birşey gelmedi;ben de ikisini birleştirdim,çizimi freehand de fotoğraf üzerinden yaptım