Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tramway yagmur ve şimşek...

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yorumlar ve paylasilan karaköy tramvay istasyonu resmi için cok tesekkur ederim...Bu arada rüzgar dediğin resmi bana yolalrsan yada forumda burda paylasirsan cok sevineceğim...Merak ettim daha dorusu ama çalmam herkes calar ben calmam dedğim gibi...

beni yanlış anlamanı istemem paylaşacam çalışmayı teşekkürler

S40

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hmm...bu mesajı görünce insanın aklına ister istemez şu atasözümüz geliyor "kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş":)

Sizin mesajlarınızıda inceledimde hatalar hiçte gözardı edilemeyecek derecede...
ve bir çok kez uyarı almışsınız.

Kasta hanım Volkan Bey' inde belirttigi gibi yabancı uyruklu, böyle olmasına ragmende mesajlarında Türkçe' yi doğru kullanma konusunda titiz davranan birisi...Umarım bunu göz önde bulundurursunuz.

Saygılar.

Çalışmaya yorum yapacak olursak, bence tasarım ve konu çok hoş, ufak tefek hatalar var...ama üzerinde biraz daha çalışılırsa daha da güzel şeyler çıkabilir.

Elinize sağlık.

Kolay gelsin.

Komik olan ne?Merak ettim... :)

çok uzatmamak lazım bazı şeyleri
arkadaş yazmış zaten bende öğretiyorum demişim
daha fazla kurcalayıp çalışmaya gölge düşürmeyelim ..!

nerden ilham aldınız? karaköy tramvay istasyonuna çok benziyor :D
bakınız bu eski bir fotoğraf :) paylaşmak istedim.

17.jpg

yorgunella

adam eline fırçayı alıp çizecek değil ya
tabiki bi yerden bi foto , öbür yerden bi foto alıp uygulayacak
neyse bunu düşünerek göndermediğini zannediyorum
kızma arkadaşım .!

Ben onu değilde alaycı tavrınızdan ne zaman vazgeçeceğinizi merak etmeye başladım...

Bilginize...

daha zamanı var
değiştirmeyi düşünmüyorum :D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
çok uzatmamak lazım bazı şeyleri
arkadaş yazmış zaten bende öğretiyorum demişim
daha fazla kurcalayıp çalışmaya gölge düşürmeyelim ..!

yorgunella

adam eline fırçayı alıp çizecek değil ya
tabiki bi yerden bi foto , öbür yerden bi foto alıp uygulayacak
neyse bunu düşünerek göndermediğini zannediyorum
kızma arkadaşım .!

daha zamanı var
değiştirmeyi düşünmüyorum :D

Zaman değerlidir. Boşa harcamamak gerekir.

Ben de size bir şeyler öğretmek isterim.
Hemen ilk dersimize başlayalım:

Dağdan gelip bağdaki kovulmaz...

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
kusura bakmayn. ben karaköy fotoğrafını eklerken hiçbir artniyetim olmadan ekledim. hergün karaköy tramvay istasyonundan geçtiğim içn bana orayı anımsattı.. paylaşmak istedim :anlamadim:
bir arkadaş eline fırça alıp çizecek değil ya gibi birşey söylemiş..
bu imkansız bir iş değil emin olabilirsiniz..
hiç eline fırça alıpta çizen insan görmedinizmi acaba :anlamadim:
eğer bir tartışmaya sebebiyet verdiysem kusura bakmayın lütfen..

Phaeton

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Calisma icin tbrk ler . Ve her zaman oldugu gibi arada birileri cıkıp işin ciddiyetini bozmazsa olmaz bir kere daha görmüs olduk.İnsanların Eksiklikleriyle alay ederek Birseyler öğretileceğini düsünüyorsa bazı arkadaslar tavsiyem kendi eksikliklerini görmesidir.

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
kusura bakmayn. ben karaköy fotoğrafını eklerken hiçbir artniyetim olmadan ekledim. hergün karaköy tramvay istasyonundan geçtiğim içn bana orayı anımsattı.. paylaşmak istedim :anlamadim:
bir arkadaş eline fırça alıp çizecek değil ya gibi birşey söylemiş..
bu imkansız bir iş değil emin olabilirsiniz..
hiç eline fırça alıpta çizen insan görmedinizmi acaba :anlamadim:
eğer bir tartışmaya sebebiyet verdiysem kusura bakmayın lütfen..

Yok hayır yorgunella ben anladım seni o arkadas biraz dengesizlesti sanirim...Herkesin algi meselesi vardir.Ben iyi algıladım guzeldi tesekkurler yorumun için...

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Calisma icin tbrk ler . Ve her zaman oldugu gibi arada birileri cıkıp işin ciddiyetini bozmazsa olmaz bir kere daha görmüs olduk.İnsanların Eksiklikleriyle alay ederek Birseyler öğretileceğini düsünüyorsa bazı arkadaslar tavsiyem kendi eksikliklerini görmesidir.

Kesinlikle katılıyorum bu konuda sana ustad...Elestiriler olabilir ama saçmalıklar asla...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Eğitim alınan bir kurumda (adını belirtmek istemiyorum) yapılan örnekler bilindiği üzere sizinle beraber sınıf mevcudu ile yapılmaktadır. Bu örnekler konuyu ya da programı öğretmek amacıyla yapılır herkesin de bildiği üzere. Ayrıca sizden önce ve sizden başka sınıflarda da bu örnekler yapılmaktadır. Bu örneği ''benim çalışmam nasıl olmuş?'' diyerek başlık açmak sanırım biraz saçma. Bu örneği bizde etüdlerimizde yaptık ve sanırım bizden sonraki nesillere de aktarılacak. :) "Yok kardeş yalan söylüyorsun sen!'' diyorsanız .psd lerini screen shout ile resimleyip ekliyorum. Dileyen arkadaşlara da .psd olarak verebilirim. 145 Mb. a yakın bulduğu için eklemedim şuan. Belki arkadaşlar da ''benim çalışmam nasıl olmuş?" demek isterler... :) Saygılar...

picture1hd5.png

picture2jj3.png

picture3st1.png

Son düzenleme:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
yağmur ve şimşek kısmı çok güzel olmuş

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Yunus PARLAR arkadasimiza cevap vericem bu konuda...alıntı yapmadim bosuna kastirmak istemem sayfayi dediğim gibi calismayi aynısını yapmadim ama ben bu resmi hatirliyorum aynısı yapmissin gibilerinden asla demedim...O egitim kurumlarindan birindeydim zaten ben ama senin verdigin paylasimlarda gokyuzu maskelenmemis ve ilk resim gayet basarisiz olmus kusura bakma ustadda:D cok montajik durmus.2resimde hazir effeckt basmissin ben burda biyerde maskeleme goremedim ama 3.resmi gelince basarili...Herkesin herkesten ustun yeri vardir...Su 3unu beimkiyle benzer bi yanı varmi yok demekki calmamamisim.Yorumlar ve değerli bilgiler için tesekkurler.Herkesin kendine gore resmi dogaclama yetenegi vardir.Lutfen esinlenmeden yaptgim tasarimlarida yorumlarinizi esirgemiyiniz tesekkurler elestiriler ve sozcukleriniz icin...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Yunus PARLAR arkadasimiza cevap vericem bu konuda...alıntı yapmadim bosuna kastirmak istemem sayfayi dediğim gibi calismayi aynısını yapmadim ama ben bu resmi hatirliyorum aynısı yapmissin gibilerinden asla demedim...O egitim kurumlarindan birindeydim zaten ben ama senin verdigin paylasimlarda gokyuzu maskelenmemis ve ilk resim gayet basarisiz olmus kusura bakma ustadda:D cok montajik durmus.2resimde hazir effeckt basmissin ben burda biyerde maskeleme goremedim ama 3.resmi gelince basarili...Herkesin herkesten ustun yeri vardir...Su 3unu beimkiyle benzer bi yanı varmi yok demekki calmamamisim.Yorumlar ve değerli bilgiler için tesekkurler.Herkesin kendine gore resmi dogaclama yetenegi vardir.Lutfen esinlenmeden yaptgim tasarimlarida yorumlarinizi esirgemiyiniz tesekkurler elestiriler ve sozcukleriniz icin...

Arkadaşım ha gökyüzü maskelenmiş, ha maskelenmemiş. Sizdeki örnekte maske olmuş ya da olmamış sorun bu değil. Sorun, sizinle beraber 15 - 20 kişi ile yapılan bir örneği ya da dersi burada gelip '' arkadaşlar ben yaptım nasıl olmuş?'' diyerek paylaşıma sunmaktır. Yani benim yazdığım cevapdan bu maske olayını mı çıkardınız? Size kocaman :alkis:...

genc18

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.izmirock.net
Arkadaşım ha gökyüzü maskelenmiş, ha maskelenmemiş. Sizdeki örnekte maske olmuş ya da olmamış sorun bu değil. Sorun, sizinle beraber 15 - 20 kişi ile yapılan bir örneği ya da dersi burada gelip '' arkadaşlar ben yaptım nasıl olmuş?'' diyerek paylaşıma sunmaktır. Yani benim yazdığım cevapdan bu maske olayını mı çıkardınız? Size kocaman :alkis:...

Lütfen 1.sayfadaki yazimi okuyunuz bana ait calisma dedim mi???Yaptigim bi calisma dedim okursaniz sevineceğim