Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

transparan resim

breaker_

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bugratopcu.tr.gg
merhaba arkadaşlar benim sorunum corelde akrası transparan bir objeyi jpg olarak kaydedememek mutlaka arkasına bi beyaz arkaplan koyuyor.Sadece çıkartmak istediğim nesneyi beyaz bir arka planla birlikte çıkartmadan trasparan arka planla nasıl çıkartabilirim.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
resimi jpg yaptığınız zaman arkası transparan olmaz ki zaten:S

breaker_

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bugratopcu.tr.gg
Örneğin Bir insan resmini kestim biçtim bir dikdörtgen kutu içersinde beyaz arka planla çıkıyor ya bu beyaz arka plandan bahsediyorum.sadece kestiğim insanın resmi çıksın.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
sorun transparent background seçeneğinden kaynaklanıyor. görseli ekliyorum..

convert.jpg

breaker_

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bugratopcu.tr.gg
evet bunu kullanıyorum ama örneğin resmi kestikten sonra transparent özelliğini seçtikten sonra export yapıp jpg formatıyla çıkarttığımda resimin yanları beyaz arka plan koyuyor buda tema hazırladığım sitelerde veya telefon programlarında çok kötü duruyor.bu beyazlığı yok edemedim sadece obje bi türlü jpg olarak çıkmadı.

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
senin sorunu şimdi anlıyorum.. Sevgili arkadaşım öncelikle corelde export yaparken psd export yap photoshopta da gif veya png seçeneklerini kullanırsan transparan export yapabilirsin...

breaker_

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bugratopcu.tr.gg
senin sorunu şimdi anlıyorum.. Sevgili arkadaşım öncelikle corelde export yaparken psd export yap photoshopta da gif veya png seçeneklerini kullanırsan transparan export yapabilirsin...

Benden Kaynaklandı tam anlatamadım problemimi ama çok teşekkür ederim hemen deniyecem ama photoshop kullanmıyordum onu yüklemem gerekecek.Tekrar teşekkürler Zynopsis

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
evet bunu kullanıyorum ama örneğin resmi kestikten sonra transparent özelliğini seçtikten sonra export yapıp jpg formatıyla çıkarttığımda resimin yanları beyaz arka plan koyuyor buda tema hazırladığım sitelerde veya telefon programlarında çok kötü duruyor.bu beyazlığı yok edemedim sadece obje bi türlü jpg olarak çıkmadı.

site hazırlanıyor ve photosop kullanılmıyor ilginç:)

breaker_

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.bugratopcu.tr.gg
Switch Flash ve corel photo bana yetiyor.Çok bilgi çok karışıklık demek sade ve güzelden yanayım.İlginç olan takıntı takıntısız bir hayat dilerim ilginiz için teşekkürler tekrar.