Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tribal Büyü (ilk çalışmam)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok çok uzun bir aradan sonra bana çizme ilhamı veren tüm illüstrasyon çizen arkadaşlarıma öncelikle teşekkür etmek istiyorum.

Detaylı anlamda ilk çalışmam diyebilirim.
Çalışma Coreldraw' da yapılmıştır.

Çalışmada yardımcı olan ve sabırla bana tahammül eden :) Fatos KESKİN ve émmst' e sonsuz teşekkürler.

ills1s.jpg

Kendimden sadece kanat ekledim :) Sağolsun Emine istedi :)
Refere olan çalışmanın orjinalini görmek için:

https://www.grafikerler.net/pastel-renklerde-iticilik-john-schwegel-t44480.html

Son düzenleme:

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Ellerine sağlık.. Çok güzel bir çalışma... Özelikle renk tonlarını sevdim. yuvarlak çizgilerle sert olan görselliği yumuşaklığa cevirmişsin. buda karakterin tam oluşmasını sağlamış

Çizimlerin devamını isterim.

Son düzenleme:

unalmete

🌟Usta Tasarımcı🌟
tam süper olmuş eline sağlık

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İrem'cim illustrasyon tutukunları arasına seni de çekebildiysek ne mutlu bize.
Canım çalışman ilk olmasına rağmen çok güzel. Hele birde coreldraw da yapmak büyük başarı. Devamını mutlaka bekliyorum senden eline sağlık :kiss1:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kaş bölgesindeki gölgenin fazla olduğunu düşünüyorum ama ilk illüstrasyon adına güzel bir başlangıç. Devamında kendi karakterlerini görmek dileğiyle..

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
pastel renkler, çekici bayan.. ilginç olmuş hoşuma gitti diyebilirm...

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
İremcim senide kaybettik desene :)
Bence süper olmuş bu konuda nice çalışmalarını görmek dileğiyle eline sağlık tatlım :)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Emeğine sağlık İrem başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim.Ama kendini geliştirmek yönünde çalışma yaparken çizgisel vektörel bir referans seçince ,referansın üzerindeki gölge ışık olayı zaten leke şeklinde olduğu için,aynı leke şeklini çalışmana direk yansıtman ,hatalarını ve kendini geliştirmek adına seni yavaşlatır.
Vektörel olmayan bir görüntü seçip bunu vektörel halde çizseydin,o zaman geliştirme adına bir üzerinde durmuş ve irdelemiş olurdun bu benim kendi düşüncem tabi.Ellerine sağlık ilk çalışma olmasına rağmen çok güzel olmuş.:wink:

Gülsüm ÖZER

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu kadar sağlam bi çalışma beklemiyordum ve ilk diyorsun.
Şaşırmamak elde değil İremcim. Emeğine sağlık.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ellerine sağlık.. Çok güzel bir çalışma... Özelikle renk tonlarını sevdim. yuvarlak çizgilerle sert olan görselliği yumuşaklığa cevirmişsin. buda karakterin tam oluşmasını sağlamış

Çizimlerin devamını isterim.

Teşekkür ederim refere olmasına rağmen biraz tonlamalardan sıyrıldım :angel:
Emriniz olur siz isteyin ben devam edeyim :p

tam süper olmuş eline sağlık
Teşekkür ederim.

İrem'cim illustrasyon tutukunları arasına seni de çekebildiysek ne mutlu bize.
Canım çalışman ilk olmasına rağmen çok güzel. Hele birde coreldraw da yapmak büyük başarı. Devamını mutlaka bekliyorum senden eline sağlık :kiss1:

Tutuklu kaldımda başınıza bela aldınız :p
Yönlendirmelerin ve göremediklerimi gösterdiğin için teşekkür ederim :angel:
Ah corel ah :p

Kaş bölgesindeki gölgenin fazla olduğunu düşünüyorum ama ilk illüstrasyon adına güzel bir başlangıç. Devamında kendi karakterlerini görmek dileğiyle..
O kısım benide düşündürmedi değil. Ne yalan söyleyim biraz sinir yapmıştım o kısımda :)

pastel renkler, çekici bayan.. ilginç olmuş hoşuma gitti diyebilirm...
Teşekkür ederim yiğit :angel:

İremcim senide kaybettik desene :)
Bence süper olmuş bu konuda nice çalışmalarını görmek dileğiyle eline sağlık tatlım :)

Kaybetmek derken :D:D O kadar araştır paylaş çizenleri gör dayanamadım ben ne yapayım :p Teşekkür ederim.

Emeğine sağlık İrem başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim.Ama kendini geliştirmek yönünde çalışma yaparken çizgisel vektörel bir referans seçince ,referansın üzerindeki gölge ışık olayı zaten leke şeklinde olduğu için,aynı leke şeklini çalışmana direk yansıtman ,hatalarını ve kendini geliştirmek adına seni yavaşlatır.
Vektörel olmayan bir görüntü seçip bunu vektörel halde çizseydin,o zaman geliştirme adına bir üzerinde durmuş ve irdelemiş olurdun bu benim kendi düşüncem tabi.Ellerine sağlık ilk çalışma olmasına rağmen çok güzel olmuş.:wink:

Çok sağol filiz. Analiz ettiğin konuda çok haklısın Ulaşında dediği gibi bir yerden sonra bire birin olmadığını görünce sinir yapma durumuna kadar geliyorsun. Birdahakinde bunu göz önünde bulundurmam lazım :angel:

Bu kadar sağlam bi çalışma beklemiyordum ve ilk diyorsun.
Şaşırmamak elde değil İremcim. Emeğine sağlık.

Teşekkür ederim sağol gülsüm

çok çirkin :p:p:p:p:p banane ya bende yapabilrim :p:p:p

:D:D:D ay ne güldüm volkan.
Kıskanma çalış seninde olur :p:p:p Orda burda geziceğine sende yetiş bize :p

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
İremcim.
Tebrikler canım.
Çok şaşırtın gerçekten bizi.
Mükemmel çalışma olmuş ellerine sağlık.
Lakin tek sıkıntı Coreldeki siyah sorunu.
Çalışmadaki cmyk siyah tonlarını tam 100 vererek yükle siyah baskın olsun çok daha güzel olacaktır. Hafif koyu kahveye kayıyor çünkü :)

Devamını beklerim :)
Tp verecektim ama veremiyorum :D

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrikler irem hoş ve güzel bir çalışma olmuş

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Canımcım ellerine sağlık..Çok hoş bir iş oldu ilerleyen çalışmalarında başarılı çiziminin yanına hayal gücünüde ekleyerek daha da hoş bir çalışmanı görmek isterim. Çok kısa bir zamanda 'temiz' bir iş çıkarttın..Devaaamm;)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İremcim.
Tebrikler canım.
Çok şaşırtın gerçekten bizi.
Mükemmel çalışma olmuş ellerine sağlık.
Lakin tek sıkıntı Coreldeki siyah sorunu.
Çalışmadaki cmyk siyah tonlarını tam 100 vererek yükle siyah baskın olsun çok daha güzel olacaktır. Hafif koyu kahveye kayıyor çünkü :)

Devamını beklerim :)
Tp verecektim ama veremiyorum :D

Coreldeki bu sıkıntıyı kesinlikle atlamamam lazımdı müsait olduğum ilk zamanda düzeltmeleri ile koyup aradaki farkı hissettirmeliyim. Teşekkürler Fatih.
Tp :D:D:D

Tebrikler irem hoş ve güzel bir çalışma olmuş

Saol canım :kiss1:
Canımcım ellerine sağlık..Çok hoş bir iş oldu ilerleyen çalışmalarında başarılı çiziminin yanına hayal gücünüde ekleyerek daha da hoş bir çalışmanı görmek isterim. Çok kısa bir zamanda 'temiz' bir iş çıkarttın..Devaaamm;)

Saol canım desteğinle ve fikrinle bu şekle geldi. Deli ettin beni kanatta kanat diye ama iyiki deli etmişsin :D:D:D Gerçektende çok kısa zamandı ya :wink:

Çok güzel olmuş, tebrikler.

Teşekkür ederim :angel:

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Genel görünüm itibari ile çok iyi, referans aldığınız çalışmalarla karşılaştırdım da iki nokta dikkatimi çekti... Görsele derinlik kazandırmak adına detayları artırmanız gerektiğini düşünüyorum, mesela arka plandaki alev figürleri, kızın üzerindeki kıyafet ve kanatlarda gölge ve keskin çizgiler, mesela yırtıklar, çatlaklar eklemek, derin gölgeler kullanmak işe yarayabilirdi...

Bir ikincisi renk değerleri diyebilirim, referans aldığınız çalışmalarda pastel renkler kullanılmasına rağmen daha canlı değerlerde kullanılmış. CMYK değerler üzerinden örnek vereyim koyu mor için değer 100 m 60c 10K olabilirdi... Naçizane fikirlerim.... Elinize sağlık... Başarılar...

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
corelde yapılmasına rağmen bomba gibi bir çalışma olmuş ellerine sağlık sen bunu bir de illüstratör de yapsan süper olcak demektir

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
"nickolodeon" esintileri resmen üşümeme sebep oldu... Brrrr XD

pekala bir nick animasyonunun kötü cadısı olabilir başarlı buldum. özellikle vicut hatlarındaki göndermeler hoşuma gitti çok. beli biraz daha incelebilir. diye de bitireyim.

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok başarılı ve güzel bir çalışma olmuş abla'cım:)
Özellikle renkler çok uyumlu ve hoş olmuş...
eline emeğine sağlık,başarılar dilerim