Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tribal Büyü (ilk çalışmam)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ediyorum sağolun.

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tebrik ederim, emeğine sağlık güzel çalışma olmuş keşke hiç bırakmasaydın çizmeyi.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tebrik ederim, emeğine sağlık güzel çalışma olmuş keşke hiç bırakmasaydın çizmeyi.

Ben teşekkür ederim. Bırakmayı bende istemezdim ama içimden gelmiyor.
Sanırım ilk ve son bu.:sadsmile:

penny_lane

🌱Yeni Üye🌱
yanlış anlamayın ama zaten var olan vektörel bir çalışmanın üstünden birebir geçip,gölgeleriyle,tonlamalarıyla vs. birde şu cümleyi etmiş olmanız ' Referans alınan çalışma ile bire bir değerler olması gerekmemektedir. Kendimce biraz yorum katarak renklerlede oynadım ' ..... epeyce sert olcak ama armut piş ağzıma düş çalışması olmuş.önceki sayfalarda bir arkadaşın dediği gibi kendinizi geliştirmeniz açısından vektörel olmayan herhangi bir görselle kendinizi çok çok çok çok daha güzel bir şekilde geliştirirsiniz.ellerine sağlık beğenilerini işte o zaman hak edersiniz bence.iyi çalışmalar :)

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
renkleri sevdim. hos bi karekter olmus.

Teşekkürler.

yanlış anlamayın ama zaten var olan vektörel bir çalışmanın üstünden birebir geçip,gölgeleriyle,tonlamalarıyla vs. birde şu cümleyi etmiş olmanız ' Referans alınan çalışma ile bire bir değerler olması gerekmemektedir. Kendimce biraz yorum katarak renklerlede oynadım ' ..... epeyce sert olcak ama armut piş ağzıma düş çalışması olmuş.önceki sayfalarda bir arkadaşın dediği gibi kendinizi geliştirmeniz açısından vektörel olmayan herhangi bir görselle kendinizi çok çok çok çok daha güzel bir şekilde geliştirirsiniz.ellerine sağlık beğenilerini işte o zaman hak edersiniz bence.iyi çalışmalar :)

Estf. yanlış anlamadım tabikide. Yorumlarınıza uslüp çizginizi koruyarak katkıda bulunursanız daha iyi anlaşacağız.
Haklılık payınız tabikide var.
Kişisel fikrim, ilk aşamada var olan çalışmayı kopyalamak benim için adım atmış olmak demektir.
Gelişmek demek belli çizgiyi yakaladıktan ve öğrendiktan sonra özgün çalışmalarla gelişmek demektir. 3,5,10 vs. çalışmalarda aynı şekilde olursa ondan sonra bu yorumunuzu gözden geçirelim derim.

Teşekkürler.