Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Trim özelliğine alternatif çok daha kolay ve zevkli kesme yöntemi (x3 ve üzeri)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
İyi hoş eline emeğine sağlık onur bey ama hiç biz Mac'çileri düşünmüyorsunuz.
Mac'de en son versiyor cdr11.Anlattıklarnızı yapamıyoruz bile bırak yapmayı deneme fırsatımız bile olmuyor.Yokmu sesimizi duyacak kimse Mac içinde x4 sürümüne çare bulup kullanmamızı sağlasınlar.Yeter ya Mac'le pc arasında sıkışıp kaldık:(

Aslında haklı bir serzenişte bulunduğunuzu düşünyorum fakat!.. İki farklı kulvardan aynı sonuca gitme şeklidir şu an yaşanan mac ve pc arasında seçim yapma zorunluluğu...

Bir örnek vermek gerekirse eğer; Amacın kazanmak olduğu yarışlar düşünün bu yarışlar içinde herşey kazanmak için fakat pcler motorsiklet yarışı mac ler ise formula 1, yani asla kendi aralarında yarışmayacaklar ve asla bir galibi olmayacak dolasıyla aynı kulvar içinde olmayan iki farklı oluşumu kıyas etmenin anlamı yok!..

yasemin özbek

🏆Pro Tasarımcı🏆
2 yıldır corel kullanıyorum ama bı türlü o araç çubugunu kullamıyordum . gerçekten çok tşk :)

s_tuba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel paylaşım teşekkürler

esyarker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eyvallah kardesim sağolasın sizin gibi insanlar vesilesiyle coreli öğrendim ALLAH razı olsun

s_tuba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel paylaşım teşekkürler

GReeD

🌱Yeni Üye🌱
2 - 2,5 SENEDİR BİLİYORUM Bİ KEZ BİLE İŞİME YARAMADI. alışamadık galiba.

ne yapıyorsunuz bununla çok merak ediyorum. örnek veren olursa sevinirim.

Mesela ben ne yapıyorum biliyonmu Kesısen yeri boyadımmı bu özellikle hiç bastan çizmeme gerek yok ayrı bir renk yapacaksam bu özellikle hemen işimihallediyorum . Karadağlı beni zahmetten kurtardın eyw abi...