huseyinguel
🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba ben digital baski makinasi denilince dgi dan baska makina tanimam gerisi bosss
troy jetin patronu geçen fuarların birinde boludan bi müştirisiyle fuar bitimine müteakip tekme tokat kavga ettiler sebebini öğrenebilirmiyiz acaba o müşteriyle konuştuğumzda 6 aydır servis makinamı yapamıyo diye yakınıyodu akşam oluncada troyjetın standı karısmıstı makinadakı problemde ara renkli zemin işleri açık koyu şeklinde basıyomus baskı örneyide getırmıstı,noldu o makına yapabildinizmi acaba ..MAKİNA SATMAK İÇİN,İNSANLARIN CANINI YAKMAYIN...
bu 5 yıl kafa garantisi hangi şartlarda geçerli acaba ve çok güzel bişe türklerin iş gücünün olması ama en azından birbirimizi kandırmayalım çin makinasından pek bi farkı yok.
bu 5 yıl kafa garantisi hangi şartlarda geçerli acaba ve çok güzel bişe türklerin iş gücünün olması ama en azından birbirimizi kandırmayalım çin makinasından pek bi farkı yok.
troy-jet cogu çin makinesinden iyidir. Diğer makinelere çamur atmayalım. Hiç bir makiye çamur atmayalım. Firma yetkilisi yerli malını tercih etmeli bence. Şimdi deniliyor ki 5 yıl garanti. Ben troy-jet alsam 10 yıl garanti verse 10 yılda bana hiç servis gelmez mesela. Neden makiyi sabah akşam bakımını yaparım. temşz kullanırım kafalara gereken bakımı yaparım kimseye el sürdürmem 10 yıl sıkıntısız kullanırım. Ha su var kı her kafanın bır metrekaresi vardır o dolarsa ona yapacak bırsey yoktur. Sen makıeyı al ite kaka kullan sonrada vay bu makıne kotu su makıne bole yok servıs gelmıyor bunları gecelım arkadaslar. Bende servısım. Bu ısı uzun zamandır yapıyorum. Bır servıse gıttıgınızde bakımı yapılıp yapılmadıgını anlarsınız sız talımat verdıgınız halde bakımları yapılmamıs makıneye rapor tutarsınız ıkıncı servıste ıse orayla ılgılı bılgınız oldugundan fazla ustune dusmezsınız. Ya temız kullan ya da makınen yatsın. Ha sıyeceksınız ki parasıyla degılmı? EE sızın paranız bu bu kadar kazanabılıyorsanız ne ala.. Troyjet ıı makınedır. Çin makınelerınden ıyıdır. Bir vutek scitex 10000s kadar olmasada kullanılması kolay bakımı kolay bır makınedir. TM/QUOTE]
KESİNLİKLE KATILIYORUM AYRICA ÇİNDENDE İYİ MAKİNELER GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM