Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
emegine saglık arkadaşım ben 2. ve 3 . beyendim ama tavsiyelerden bulunmak istiyorum. 2. çalışmada altan ve üsten biraz boşluklardan ala bilirsin arkadaşım diger arkadaşın söylediği gibi katılıyorum ona. 3. çalışmada ise sadece o sarı simetrik şekili kulana bilirsin logoda siyah kareyi kulanmasan daha hoş ve farklı bir çalışma olabilecegini düşünüyorum. tekrar emegine saglık...
5 numaralı çalışma ilk bakışta diğerlerinden ayrılıyor. O harfinde ki uygulamanın logoya verdiği hareket de gayet yerinde, fakat kesinlikle dış cephe sistemleri açıklamasını ordan çıkarıp logonun YA kısmına alan bırakmalı ve bozulan dengeyi sağlamalısın.
yazı karakteri seçimi üzerinde biraz daha durulabilirdi. farklı renk alternatifleride denenmeli bu renkler sade olmasını sağlamamış. ayrıca 6. çalışmadaki O vurgusu bence biraz yanlış olmuş. iyi çalışmalar
2. logo çalışması güzel olmuş üzerindeki yazıyı farklı yerlere yada farklı şeklide yerleştirme konusunda deneme yaparsan daha hoş olur diye düşünüyorum bence emeğine sağlık