Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Troya Logo Çalışması

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben ilk çalışmanızı beğendim. Sanki dış cephe işine daha uygunmuş gibi bir çağrışım yaptı bana. Emeğinize sağlık

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
emegine saglık arkadaşım ben 2. ve 3 . beyendim ama tavsiyelerden bulunmak istiyorum.
2. çalışmada altan ve üsten biraz boşluklardan ala bilirsin arkadaşım diger arkadaşın söylediği gibi katılıyorum ona.
3. çalışmada ise sadece o sarı simetrik şekili kulana bilirsin logoda siyah kareyi kulanmasan daha hoş ve farklı bir çalışma olabilecegini düşünüyorum.
tekrar emegine saglık...

mustafa26

🏅Acemi Tasarımcı🏅
5. ve 6. gayet güzel olmuş eline sağlık

lapdog

🌱Yeni Üye🌱
5 numaralı çalışma ilk bakışta diğerlerinden ayrılıyor. O harfinde ki uygulamanın logoya verdiği hareket de gayet yerinde, fakat kesinlikle dış cephe sistemleri açıklamasını ordan çıkarıp logonun YA kısmına alan bırakmalı ve bozulan dengeyi sağlamalısın.

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazı karakteri seçimi üzerinde biraz daha durulabilirdi. farklı renk alternatifleride denenmeli bu renkler sade olmasını sağlamamış. ayrıca 6. çalışmadaki O vurgusu bence biraz yanlış olmuş. iyi çalışmalar

karyasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2. logo çalışması güzel olmuş üzerindeki yazıyı farklı yerlere yada farklı şeklide yerleştirme konusunda deneme yaparsan daha hoş olur diye düşünüyorum bence emeğine sağlık

ActioN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
2. Nolu çalışman başarılı...

the_one

♾️Grafik Gurusu♾️
İlginiz ve yorumlarınız için teşekkürler...

GRAFİSILA

🌱Yeni Üye🌱
5. çalışmanız diğerlerine göre daha güzel olmuş emeğinize sağlık