Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

troyjet veyapass reklam makina almayı düşünüyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

özgür ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
meslektaşlarım pass reklam veya troyjet makina da makina almayı düşünüyoruz bu firmadan makina alan meslektaşlarım sizin fikrinizi de almak istiyorum yardımcı olurmusunuz.

Benzer konular

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
bende troyjet xaar war 2 yılını ocagın sonunda bitircek su anda 20000 m2 de sorun yok servis olarak pek işim düşmedi ama bildiğim kadarıyla o konudada iyidirler heralde
pass reklamı bilmiyorum ismini çok duydum ama tanıdığım bir kullanıcısı yok

fuarda troyun sapphire pass reklamında polaris makineleri hoşuma gitmişti

şimdidden hayırlı olsun

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
makina almak için bekleyin biraz acele etmeyin.

ARDA YILDIZ

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadaşlar , Pass Reklam ile alakalı müsbet menfi bişey yazmıyacağım , Ancak SPECTRA POLARIS makinesini pass reklam'a gittim ve gördüm baskı yaptırdım ve çok beyendim aldım.
Bence sizde aynısını yapın , gidin görün bence.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sapphire geliyor. Siz hedef reklam batmamışmıydınız?

HEDEF TABELA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sapphire geliyor. Siz hedef reklam batmamışmıydınız?

siz beni yanlış anladınız ben gerçekten meraktan sordum sonundaki :rofl: işareti yanlış anlaşılmaya sebep oldu biz de makina arıyoruz da ondan sormuştuk..

ayrıca o Hedef Reklam İstanbul da makina satan firmaydı bizim onlarla alakamız yok. Biz Denizli deyiz...

Birde Sapphire yi açar mısınız???

janjan41

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.olbiaprinter.com
Birde Sapphire yi açar mısınız???

spectra sapphire 256 aktif nozell 30 pl 900dpi 10 pl 1200 dpi nasıl olduğunu makine sayısı arttıkca görcesss hızı ve baskısını fuarda gördüm çok iyiydi nova ve galaxy ler gibi dayanıklı ve temizlenme özelliğide warsa şüphesiz piyasanın lideri olur

daha fazlasını makineci arkadaşlar dahaa ii bilir

özgür ajans

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Makinasında memnun olan varmı

merslektaşlarım başka firmalardan makina alıp servis konusunda sıkıntısı olmayan
firmanın vermiş olduğu boyayı piyasanın daha düşük fiyata ve daha kaliteli alan varsa yazabilirmi.
şuan baktığımızda makina alan meslektaşlarımız makinayı aldığı firmadan malzeme alıyorsa sorunsuz servis veriliyor, neden çünkü makinadan daha çok sattığı malzemeden para kazanıcak 3$ aldığı boyayı 70$ satıyor sıtokta bittimi o anda başka firmadan temin edip etiketini üstüne yapıştırıp satıyor. sen kendin boyayı değiştirdiğinde ise makina sorun yaratırsa ne teknik servis kalıyor nede ilği

benim firmam böyle değil diyen meslektaşlarım sizden cevap bekliyorum şimdiden teşekürler.

hakanulgen

🌱Yeni Üye🌱
Pass reklamdan makine aldım serviste sıkıntı yok 4 gün egitim vermişlerdi ama egitim çok önemli hayırlı olsun şimdiden

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
infiniti polaris ec plus geliyor bekleyin.

ENERJİ DİJİTAL

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Merhaba
Dış mekan baskı makinesi almak isteyen arkadaşlar öncelikle alacağınız makinenin sizin yapacağınız işe uygun olup olmadığı konusunda emin olun.Birde makine satın alacağınız insanlarla mutlaka yüzyüze konuşarak satmış olduğu yerleri yerleri soruşturun.Daha sonra verilen refarans yerlere kendi datanız ile gidip bir çıktı alın,burada ayrıca servisi hakkında da bilgi alabilirsiniz.Bu arada bizde Seiko Spt 510 4 renk 8 kafalı ve 6 renk 6 kafalı makinelerinden satıyoruz.Yukarıdaki bazı arkadaşların boya konusundaki fikirlerine de katılıyorum.Makineler sizin taksiniz boya ise benzininiz.Boya maliyetleri çok önemli buna tekrar dikkat edin ve bu konuda iyi düşünün.
DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN ENERJİ DİJİTAL'DEN SURURİ AKIN İLE KONTAK KURUN:0212-279 79 00
HERKESE SAYGILAR

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Evet arkadaşıma katılmakla birlikte bu arada çakma uzakdoğu malı tekink,çakma seiko satan firmalardanda uzak durun. Arabanıza benzin yerine ırak malı yüksek kükürtlü mazot koymayın neme lazım sonra egzost tıkanır susturucuyu patlatırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...