Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tsc'ye sanırım inner shadow eklemişsin ki tsc'yi ön plana çıkaracağına iyice boğmuş.. oklar vektörel değil, stroke abartı olmuş.. Daha iç açıcı renkler kullanabilirsin siyah abartı olmuş ve karamsar gösteriyor.. logo yaparken vektörel çalışmanı ayrıca tavsiye ederim.. Yinede emeğe saygı
ilk olarak yorum yaptığınız için teşekkürler evet shadow yaptım ama inner değildi. inner shadow da hiç bir şey gözükmüyordu. orta bir opacityle outer shadow yaptım. renkler biraz daha açıktı (özellikle siyah) hue-saturationla oynarken bozdum herhalde:wink::smile: dediklerini dikkate alıcam teşekkürler
logolarda sakın efekt, geçişli renk vs. kullanmayın... aynı çalışmayı vektorel bir programda yapmaya çalışın tabii net renklerle... gerçekten logo olsun yorumlar olur o zaman kolay gelsin.
Hocam, benim nacizane fikrim fena olmamis. Tabi ne icin neresi icin kullanacaginada bagli, ama bu haliyle tsc nin renkleri biraz daha net olsaymis daha iyi olurmus sanki.