Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tsc tasarım

tscakir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ÖNÜ
1310.jpg

ARKASI
1304.jpg

Ayakta yaptığım bir çalışma
Yorumlarınız bekliyorum

Benzer konular

tscakir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar yarım saat olmuş iyi yada kötü olmuş demeniz yeterli
(bu arada lütfen yorum atıp da bu çalışmadan yorum bekleme demeyin)

Grafi_qirll...

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Nasıl birşey yapmaya çalıştığınızı anlayamadım ama ilk yorum benden gelecek sanırım,ayakta yapılan bir çalışmaya göre arka plan gayet hoş olmuş ama yazılar çok büyük, he birde bu çalışmada birşey eksik gibi çok boş geldi gözüme yani tabi bu benim nacizane fikrim...

mysthic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eline sağlık Emek vermişsin ama bence yazılar biraz daha canlı olsaydı iyi olurdu
birde grafi_girll...'in dediği gibi sanki birşeyler eksik bir boşluk var gibi hissediliyor ilk bakışta
Tabi en başta da dediğim gibi eline emeğine sağlık

tscakir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ilk önce yorumlar için teşekkürler arkadaslar. İkinizde de bir boşluktan siz ediyorsunuz bu eksikliği aslinda ben anladim. Bunun sebebi on sayfadaki yazılarının boyutlariniin orantisiz olması bence. Diğer yorumlarım da bekliyorum:wink:

tscakir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaslar bu arada niçin benim hiç tecrübe puanım artmiyor

Grafi_qirll...

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ilk önce yorumlar için teşekkürler arkadaslar. İkinizde de bir boşluktan siz ediyorsunuz bu eksikliği aslinda ben anladim. Bunun sebebi on sayfadaki yazılarının boyutlariniin orantisiz olması bence. Diğer yorumlarım da bekliyorum:wink:

Kendi adıma rica ederim he bu arada söylemeden geçmeyeyim dedim emeğinize sağlık sonuçta yapılan herşey bir emektir sizin emeğinizdir :smile:,saygılar...

tscakir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu arada arka plandaki resim bokeh sitiline göre yapıldı. internette bokeh tutorials photoshop derseniz ayrıntılı bilgi alabilirsiniz:wink:

tscakir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu kadar galiba yorumlar arkadaslar :sweating:

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
background After Effect particul ile kolayca yapabilirsin, kartvizit calismasi olarak neye gore iyi nere gore olmamış diyebileceğimi bilmiyorum ama sanırım begenmedim. Öncelikle ekranda durdugu gibi, kağıt uzerinde durmayacak diye dusunuyorum. Ayrıca logo ve iletişim bilgileri deneme taslak bile olsa konulmalı ve amaçsız görünüyor.

Ejder'Graphıc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arka plan hazır almışsın zaten sadece type var kartvizitte :) İçine sindiyse keni fikrin emeğine sağlık..

mct0033

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.beysanat.com
bir müşteri olsaydım ve bana bu kartvizit verilseydi o kişiyle asla çalışmazdım. hazır birt arka plan ve üzerinde textler. buna ne yorumu beklıyorsunuz anlamıs değilim. bence anlamsız bir çalışma