Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
backround rengini graphic, design bölümünde kullan ve backroundı at :lol: Son olarakta onları yaptıktan sonra metinde ki komposizyonu değiştir bizim milletimiz en üstten okumaya başlar alta kadar okur ve der ki bu şirketin adı "graphic tsc design"
backround rengini graphic, design bölümünde kullan ve backroundı at :lol: Son olarakta onları yaptıktan sonra metinde ki komposizyonu değiştir bizim milletimiz en üstten okumaya başlar alta kadar okur ve der ki bu şirketin adı "graphic tsc design"
cok tesekkur ederim yorumunuz icin hocam bu arada benim neden tecrube puanim uzun suredir artmamakta bunu gercekten cok merak ediyorum son olarak yourmlarinizi bekliyorum... tesekkurler yeniden kolay gelsin:rofl:
Logoya bakıldığında yazıları okumadan insanın aklında bir fikir belirmesi lazım bence. Bu açıdan dizayn olarak düşünülürse başarılı olduğu kanaatindeyim. Ancak logoda yaratıcı bir öğe göremedim. Faklı bir özellik katabilirsen daha iyi olacaktır...