Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tuborg tabela ve dis mekan giydirmeleri

umut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
jazz club dis mekan giydirme
jazzcubegorseljp7.jpg

jazzcubegorsel01ci9.jpg

kabar dis mekan giydirme
kabargorselbg7.jpg

tuborg bayilerine yapilan tabele
tuborgbayitabelasipe9.jpg

platin dus araba giydirme
platindusvi7.jpg

Benzer konular

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
edit:
hatalı yazmışım arkadaşlar silebilirse sevinirim.

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmaların güzel, Yanlış anlama hatalarını aramıyorum :)

* tuborg bayilerine yapilan tabela bölümünde 3. resimde şişeleri biraz sündürmüşsün sanırım hoş olmamış çubuk gibi duryolar :D

Gözüme hoş gelmeyen noktaları belirtiyorum :)

umut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
haklisin ama nolmalde boyle degil kucuk yaptıgım için biraz yanlardan bastım ama orjinal hali daha net bir bicimde :)

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bişey soracam bu çalışmaları nereye yapıyorsunuz? kokorecci ahmet bursalı market dediğine göre işler okeylenmiş. reklamcıdamı çalışıyorsunuz yoksa ögrencimisiniz?

umut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet reklam sirketinde calisiyorum tuborg marmara bolgesine bakiyorum butun gorsellerini calisiyoruz okul biteli 2 sene oldu temelli calismaya baslayali yeniyim yani 2 senedir

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
anladım. o zaman daha agır eleştirmek lazım :} al gardını bakalım.. ne de olsa rakipsin :}

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Okul biteli 2 sene oldu ve yenisin. desene ben daha başlamamışım :lol: okul bitmedi ve 1,5 aydır çalışıyorum :lol:

umut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tabikide elestiriye acik bir ortamdayız istediginiz gibi elestiri yapa bilirsiniz

micanose

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arabanın arka camındaki görsele ince beyaz bir kontür verseydiniz güzel olurdu çünkü arka camdaki görseller kendini pek belli etmiyor. :)

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok güzel çalışmalar, eline sağlık.

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. araç kağlama hiç beğenmedim estetik dokunuş denilmiş ama estetikle uzaktan yakından alakası yok.yazıların hepsi aşagıda. aracı komple kullanmamışsın, girintilerden cıkıntılardan kaçmışsın,çalışmayı daha büyük ve doyurucu yapabilirdin..

2. ikinci tabela ise bilim kurgu filmlerini anımsatıyor. bir içki firmasından ziyade yüzüklerin efendisi filminin afişi gibi olmuş..

3. üçüncü tabela zaten cok hatalı sündürmüşsün 1 resim yada logo asla sündürüllmez orjinalliği bozulmaz ve oklar atmışsın desen gibi ama oklar hiçde desen gibi durmamış oralara desen koysaydın cok daha iyi olurdu
4. dördüncü tabelada ise boşluklar çok asırı fazla o ölçüde bir tabelaya oldukca küçük çalıma yapmışsın
bunlar tabela insanların baktıgında rahat okuması gereken seyler.. tabelada mümkünse yazılar büyük ve okunaklı olur..sevgiler...

umut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zaten 2 tabelada biz bilim kurdunu anlatmaya calistik ve hedefimize ulasmısız farklı bır anlatım istedi cunku buluntugu mekani uygun olması soylendi

3 ve 4 teki tabelada sadece markette bulunan urunlerı yansıtmasini istediler bende boyle bır tasarım yaptım marketın gırınsınde tavanda durdugu için o efekler daha guzel ısık yansıtıyor için daha hos bir goruntu verıyor
onların montajlı halini koymam gerekliydi daha net anlasilmasi için ama yorumunuzda cok haklısın sagolun
platin dussun uygulamasını daha yapmadıgım için duzetme imkanim var o elestirilerin için sagolun