Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tül gibi zor seçilen bölümler

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
redspring1024768ds5.jpg

MERHABA ARKADAŞLAR BİR PHOTOSHOP UZMANI OLARAK BU RESİMDEKİ BAYANIN
TÜL BÖLÜMLERİNİ KENDİM SEÇTİM VE YERLEŞTİRDİM FAKAT ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM Kİ BÖYLE BİR BİLGİYİ SİZE VERMEDEN ÖNCE YORUMLARINIZI MERAK EDİYORUM EĞER ÇOK İSTERSENİZ YAKINDA NASIL YAPTIĞIMI VİDEO OLARAK PAYLAŞACAĞIM VE ÖRNEK RESİMLEREDE ULAŞABİLİRSİNİZ.

ŞİMDİ SİTE YÖNETİMİ VE DİĞER GRAFİKER VE PHOTOSHOPÇU ARKADAŞLAR

BEN BU BİLGİYE ULAŞABİLMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM VE BULDUM BUNUN SAYESİNDE BİR STUDİO DA ÇALIŞIYORUM GELİNLERİN DUVAĞI FALAN...

İŞTE BÖYLE BİR BİLGİYİ HALKA AÇMADAN ÖNCE YORUMLARI MERAK EDİYORUM

BİRKAÇ GÜN İÇİNDE PAYLAŞIRIM...

YORUMLAR ÖNEMLİDİR EMEĞE SAYGI.......

Büyük harf kullanımı:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, mesajın tamamı bold, renkli, italik ve tamamı büyük harf ile yazmak, alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır!

goki

🌱Yeni Üye🌱
video silinmiş tekrar yüklermisniz lütfen

axexen

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.gunes-sumen.com
bir kare dekopeyle fotografçı olunuyorsa.................................................................................
hani
birincisi dekupe denir ona + buradaki iş dekupeyle alakalı değil...

Arkadaşlar kusura bakmayında bu çocuk anormal herhalde :) yaptığın 2 dakikalık iş. Fotoğraf stüdyodu falan saçmalıyo. photoshopta 10 ders izleyen biri rahat yapar bunu. Amacı ne anlamadım :)

sen öğretsene bize photoshopu???????fotoğraf stüdyosunda nasıl çalışıldığını ayrıca anormal sensin şimdi hacı abi siz ne yapıyonuz stüdyada aynısını bende yapıyom stüdyoda bilmeyenler çalışmayanlar için gereken bilgi en fazla budur kalanları rahat öğreniliyor....

bide sen anlat bakalım ne kadar zor fotoğraf stüdyosunda foto işlemek?

şeffaf ürünler üzerine çalışmaya başlamadan önce dekupe üzerine fazlaca çalışmalısınız.yaptığınız dekupelerde (kestiğiniz yerlerin kenarlarından) beyaz izler oluşmuş

biliyorum amaç dekupe değil amaç transparan görüntü siz niye dekupeye bu kadar taktınız anlamam...

goki

🌱Yeni Üye🌱
bence çok önemli bir bilgi vermiş arkadaş dekupe diğil gösterilmek istenen nokta şeffaf nesnelere uygulanıcak olan alfa kanal efekti eline sağlık teşekkürler.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu şekilde çalışmalarını istediği gibi yapamayan arkadaşlara alternatif ve çok basit bir yol öğretmek isterim:

Silgi (Eraser Tool) aracınızın opacity düşürerek silmek istediğiniz yerleri sildiğinizde şeffaf/transparan görünümü verecektir.

mustm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeşimsin aga bu arada sesin çıkmıyo?????

ah ulan ahhh.... :)

Aynı şeyi ben söylemiştim zaten ama bana olmaz şansın yaver gitmiş diye bir sürü yazmışsın ama VolkanTEKiN yazınca kardeşimsin yazmışsın ??? :) bu benim anlattığım şekilde de oluyor anlamına mı geliyor ?

axexen

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.gunes-sumen.com
Aynı şeyi ben söylemiştim zaten ama bana olmaz şansın yaver gitmiş diye bir sürü yazmışsın ama VolkanTEKiN yazınca kardeşimsin yazmışsın ??? :) bu benim anlattığım şekilde de oluyor anlamına mı geliyor ?

aga ben volkan tekine cevap vermedimki benim cevabım beni anlayan goki kardeşim içindir...

burdan kaldırdım videoyu benimle msn yolu ile irtibata geçti ona yolladım videoyu,başardı teşekkür etti güzel sohbet falan falan sonrada bi daha göremedim :)

ama sen benim dediğimi yaptınmı? denediysen yaz denemediysen dene beni anlarsın

zaten volkan yetkin konunun diğer sayfalarını okumadan yazmış herhalde dur onada cevap yazıyım..

arka plan beyaz olan yerler için geçerli arka plan karışıksa yapın bakalım bu opacity ile nasıl oluyo.

sihirlimac

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar videoyu istiyoruzzzzzzzz. lütfen tekrar yükleyin.