Tüm Grup; Reklam Çalışmam
ercanarslans 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Şub 2010 Mesajlar 94 Tepkime puanı 2 Yaş 35 Web sitesi www.kaplumbagagrup.com 2 Şub 2011 #1 Tüm Grup; Reklam Çalışmam
HisarMedya 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 10 Ocak 2011 Mesajlar 50 Tepkime puanı 1 2 Şub 2011 #2 ellerinize sağlık biraz daha büyük boyutunu koysanız güzel olurdu tam yorum yapmak isterdim ama boyutu çok küçük.
ellerinize sağlık biraz daha büyük boyutunu koysanız güzel olurdu tam yorum yapmak isterdim ama boyutu çok küçük.
dygsu 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 29 Ara 2009 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 7 Şub 2011 #3 Arkaplan ın danışmanlık hizmeti için uygun belki ama, matbaa reklam vs için çok "insan kaynakları firması" havası katmış. Dizilim olarak hoş ama.
Arkaplan ın danışmanlık hizmeti için uygun belki ama, matbaa reklam vs için çok "insan kaynakları firması" havası katmış. Dizilim olarak hoş ama.
S sezenber 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 12 Eyl 2009 Mesajlar 34 Tepkime puanı 0 8 Şub 2011 #4 bence güzel olmuş emeğine sağlık
LaYeR 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 5 Tem 2008 Mesajlar 807 Tepkime puanı 23 Yaş 37 8 Şub 2011 #5 Ben beğenmedim arkadaşım daha güzel çalışmalarınızı görmeyi ümit ediyorum ve başarılar diliyorum..
S sukineko 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Ocak 2011 Mesajlar 30 Tepkime puanı 0 8 Şub 2011 #6 dygsu' Alıntı: Arkaplan ın danışmanlık hizmeti için uygun belki ama, matbaa reklam vs için çok "insan kaynakları firması" havası katmış. Dizilim olarak hoş ama. Genişletmek için tıkla ... gerçekten çok fazla insan figürü var.onun dışında ben beğendim doğrusu. ellerine sağlık
dygsu' Alıntı: Arkaplan ın danışmanlık hizmeti için uygun belki ama, matbaa reklam vs için çok "insan kaynakları firması" havası katmış. Dizilim olarak hoş ama. Genişletmek için tıkla ... gerçekten çok fazla insan figürü var.onun dışında ben beğendim doğrusu. ellerine sağlık
S suk3b3 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Ocak 2010 Mesajlar 84 Tepkime puanı 1 8 Şub 2011 #7 güzel olmuş emeğe saygı
koray09 ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 18 Ara 2010 Mesajlar 145 Tepkime puanı 2 8 Şub 2011 #8 afişin templatesi ve kullanılan insan figürleri hazır...
Yardımcı grafik 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 26 Ocak 2011 Mesajlar 53 Tepkime puanı 0 8 Şub 2011 #9 ercanarslans' Alıntı: Tüm Grup; Reklam Çalışmam Genişletmek için tıkla ... s.a ercan kardeşim ora halen açık mi tüm grup senle bi görüşek msn ekler misin kardeşim:rofl: ****
ercanarslans' Alıntı: Tüm Grup; Reklam Çalışmam Genişletmek için tıkla ... s.a ercan kardeşim ora halen açık mi tüm grup senle bi görüşek msn ekler misin kardeşim:rofl: ****