Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tüm sayfalarda aynı zemin

namerup

🌱Yeni Üye🌱
50 sayfalık bi çalışmam var fakatn tüm sayfaların zeminde aynı tiff dosyası olacak, her sayfada kullanarak dosyayı şişirmek istemiyorum,

birde master page layerinde denedim fakat her zaman üstte duruyor ben allta durmasını istiyorum...

tşk.ler

namerup

🌱Yeni Üye🌱
aslında tüm sayfalarda olayı çözdüm, ama 50 sayfanın 30 farklı 20 si farkılı olabilirmiki

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
yeni bi döküman daha aç 20 sf için:D ama master pagede var biliyorum bakmak lazım şu an bakamıyorum p.tesi kısmetse

omerfaruk_02

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar mesela 1. sayfaya yaptığım zemininn yeni sayfa açtığımda da çıkmasını istiyorum nasıl yapabilirm

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
aslında tüm sayfalarda olayı çözdüm, ama 50 sayfanın 30 farklı 20 si farkılı olabilirmiki

sorunuzun cevabını bulmuşsunuz bizlerle paylaşsanız güzel olmazmı?

Arkadaşlar mesela 1. sayfaya yaptığım zemininn yeni sayfa açtığımda da çıkmasını istiyorum nasıl yapabilirm

zemini sayfanının dışarısına taşıyın, her sayfada gözükür, her sayfaya kopyalarsınız en kolay yöntemi bu

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Sayfa zeminini (page background) tanımlayabilirsiniz. Page setup'a girerseniz orada page background'u görebilirsiniz.

Ayrıca CorelDRAW'a bir bitmap importladıktan sonra, bitmapi istediğiniz kadar çoğaltın, döküman şişmez. Bunu deneyebilirsiniz.