text olarak mı convertlicen peki resim oldğu için converti görmüor mu onu mu demek istedin?
aarkadaşlar bende x4 var. aynı çalışma içerisindekileri safların hepsini convertleyemedim. sayfaları tek tek açarak işlemi gerçekleştirdim. lakin x4 te böyle bi özelliğe rastlamadıysam alt versiyonlardada olabileceğini sanmıyorum. böyle bir yöntemin olup olmadığını bilen başka arkadaşlar varsa açıklarlar artık...
ben eğer fontsa yani textse editten select al ordna tex seçiorrum istediğim fontu converliyorum
Mümkün değildir gibi bir ibare kullanmak corel kullanıcısına pek yakışmıyor.her sayfayı ayrı ayrı convert yapmanız gerekiyor hepsini birden yapmanız mümkün değildir.
Amacım sizi eleştirmek değil, corel'de makro kullanımının önemini vurgulamak. Aslında bu küçük makrolar pekalâ CorelDRAW'a entegre edilebilir fakat pazarlama gereği ve makrolara olan ilgiyi artırmak için yapılmıyor malesef. Program standatlarında mümkün değil fakat önemli olan çözüm üretmek... Ki bu makro da bu çözümü sunuyor.hocam program standartlarından bahsettiğimiz için mümkün değildir cümlesini kurdum VBA ile tabiki olabilir bırak converti senin yerine dizgide yapar ustaca yazarsan ama belirtiğim gibi programın standartlarında mümkün değil diyebilirim
Amacım sizi eleştirmek değil, corel'de makro kullanımının önemini vurgulamak. Aslında bu küçük makrolar pekalâ CorelDRAW'a entegre edilebilir fakat pazarlama gereği ve makrolara olan ilgiyi artırmak için yapılmıyor malesef. Program standatlarında mümkün değil fakat önemli olan çözüm üretmek... Ki bu makro da bu çözümü sunuyor.
Bu arada makro ile dizgi yapılsa dizgiciler ne iş yapacak![]()
CorelDRAW kullanıcılarının bilgisini ve kalitesini artırmak gibi bir misyon edinmişim oldum kendiliğinden...forumu iyi takip ediyosunuz. maşallah gözünüzdende bir şey kaçmıyo...
tebrikler, alkışalr...:artipuan::artipuan::artipuan:
CorelDRAW kullanıcılarının bilgisini ve kalitesini artırmak gibi bir misyon edinmişim oldum kendiliğinden...
hocam program standartlarından bahsettiğimiz için mümkün değildir cümlesini kurdum VBA ile tabiki olabilir bırak converti senin yerine dizgide yapar ustaca yazarsan ama belirtiğim gibi programın standartlarında mümkün değil diyebilirim