Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tesekkürler.. yalnız herkez farklı sayabilir benim hatam sıralama yazmadım kusura bakmayn sol en üstteki 1. olduğu kesin 2. olarak saağ yandaki olarak saydım sonra sol alt 3. sağ 4. vss doğrumudur :rofl:
4 logo güzel gözüküyor; ancak, uzaktan okumalarda sorun yaşanabilir. "a" ve "p", "o" şeklinde okuhnabilir. o yüzden tavsiyem, benzer bir font ama "a" harfleri yuvarlak olan değil de, kitap harfi tarzında olan bir fontu kullanmandır.
Renkler Güzel ama Çalışmalar Birşeyi İfade Etmemiş Hedefe Uzak 1. Logo'daki A neyi İfade Ediyor ? Çatı Niyetinemi Yerleştirdin ? 2. Logo'da Evleri Üstte Tuna Park Altta Evleri Altta Olsa Daha Anlamlı Olur. 3. Logo Göze Hoş gEliyor Ama O Karışık Çizgi Ne Anlama Geldiğini Çözemedim. 4. Logo Diğerlerine Göre Daha Başarılı Ona Yapıcak Bir yorumum yada eleştirim yok. 5. Logoya Gelince Gülen Suratlar Neyi İfade Ediyor Bizden Ev Alırsanız Yüzünüzmü Güler Demek İstedin ordada ? 6. Logoda Dijital Baskı Folya Sıvamalı Tabela Gibi Durmuş.
Renkler Güzel ama Çalışmalar Birşeyi İfade Etmemiş Hedefe Uzak 1. Logo'daki A neyi İfade Ediyor ? Çatı Niyetinemi Yerleştirdin ? 2. Logo'da Evleri Üstte Tuna Park Altta Evleri Altta Olsa Daha Anlamlı Olur. 3. Logo Göze Hoş gEliyor Ama O Karışık Çizgi Ne Anlama Geldiğini Çözemedim. 4. Logo Diğerlerine Göre Daha Başarılı Ona Yapıcak Bir yorumum yada eleştirim yok. 5. Logoya Gelince Gülen Suratlar Neyi İfade Ediyor Bizden Ev Alırsanız Yüzünüzmü Güler Demek İstedin ordada ? 6. Logoda Dijital Baskı Folya Sıvamalı Tabela Gibi Durmuş.
evet doğru şeyi anlamışşın ifade etmişim 1. olan da çatıyı ifade ediyor.
2.logo evet olabilirrdi evleri yazısı aşşada o sıra gözüme kopuk geldiği iiçin o şekilde yer aldı.
3.logodaki karısık çizgi çim havasına geliyor tunaPARK evleri isminde de bulundu üzere hem rengindn olsn hemde çim denildinde akıma hoş ferah sıcak düsünce verdiği için uyguladım.
5.logo evet tam cümle olmasada düsüncem aynı kapıya cıkmışız gülümsetebilmek güzeldir önemlidir.