Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tunapark evleri Logo çalışmalarım

zeyzep

🏅Acemi Tasarımcı🏅
thprkm.jpg

Son düzenleme:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
:) çok farklı fontlar kullanmışsın
Ben 4 diyorum çünkü benim fontum var orada :Dama kesinlikle düzenleme yapılması lazım...
Yada 2 :)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
hepsi birbirinden iyi olmuş ama 2 en iyisi..

zeyzep

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tesekkürler..
yalnız herkez farklı sayabilir benim hatam sıralama yazmadım kusura bakmayn sol en üstteki 1. olduğu kesin 2. olarak saağ yandaki olarak saydım sonra sol alt 3. sağ 4. vss doğrumudur :rofl:

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
doğru sanırım bende 4 diyorum amaca daha yakın geldi bana iyi çalışmalar..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
evet doğrudur 4 ,4 ,4 ,4 :mutluluk:

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
4 logo güzel gözüküyor; ancak, uzaktan okumalarda sorun yaşanabilir. "a" ve "p", "o" şeklinde okuhnabilir. o yüzden tavsiyem, benzer bir font ama "a" harfleri yuvarlak olan değil de, kitap harfi tarzında olan bir fontu kullanmandır.

Necaty

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben 2. çalışma diyorum. Yani Sağ üstteki çalışma. Uygunve güzel görünüyor.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence de 4 numaralı çalışma.Güzel duruyor.

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Renkler Güzel ama Çalışmalar Birşeyi İfade Etmemiş Hedefe Uzak 1. Logo'daki A neyi İfade Ediyor ? Çatı Niyetinemi Yerleştirdin ? 2. Logo'da Evleri Üstte Tuna Park Altta Evleri Altta Olsa Daha Anlamlı Olur. 3. Logo Göze Hoş gEliyor Ama O Karışık Çizgi Ne Anlama Geldiğini Çözemedim. 4. Logo Diğerlerine Göre Daha Başarılı Ona Yapıcak Bir yorumum yada eleştirim yok. 5. Logoya Gelince Gülen Suratlar Neyi İfade Ediyor Bizden Ev Alırsanız Yüzünüzmü Güler Demek İstedin ordada ? 6. Logoda Dijital Baskı Folya Sıvamalı Tabela Gibi Durmuş.

Burcubahar

🌱Yeni Üye🌱
Bence 2. çalışmayı konu başlığı altında görmesem bile ev ile ilgili birşey olduğunu anlıyabilirdim amacına uymuş ben beğendim ellerine sağlık...

zeyzep

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renkler Güzel ama Çalışmalar Birşeyi İfade Etmemiş Hedefe Uzak 1. Logo'daki A neyi İfade Ediyor ? Çatı Niyetinemi Yerleştirdin ? 2. Logo'da Evleri Üstte Tuna Park Altta Evleri Altta Olsa Daha Anlamlı Olur. 3. Logo Göze Hoş gEliyor Ama O Karışık Çizgi Ne Anlama Geldiğini Çözemedim. 4. Logo Diğerlerine Göre Daha Başarılı Ona Yapıcak Bir yorumum yada eleştirim yok. 5. Logoya Gelince Gülen Suratlar Neyi İfade Ediyor Bizden Ev Alırsanız Yüzünüzmü Güler Demek İstedin ordada ? 6. Logoda Dijital Baskı Folya Sıvamalı Tabela Gibi Durmuş.

evet doğru şeyi anlamışşın ifade etmişim 1. olan da çatıyı ifade ediyor.

2.logo evet olabilirrdi evleri yazısı aşşada o sıra gözüme kopuk geldiği iiçin o şekilde yer aldı.

3.logodaki karısık çizgi çim havasına geliyor tunaPARK evleri isminde de bulundu üzere hem rengindn olsn hemde çim denildinde akıma hoş ferah sıcak düsünce verdiği için uyguladım.

5.logo evet tam cümle olmasada düsüncem aynı kapıya cıkmışız gülümsetebilmek güzeldir önemlidir.

yorumlarınız için tşk ederim.

BlueBeach

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
4 güzel duruyor. başarılar

tuna1248

🌱Yeni Üye🌱
ben 2 diyorum. noktalarla deılde dık cızgılerle daha guzel ve amacına daha uygun olur dıe dusuonuyorum.