yorumlarınızı bekliyorum doğru-yanlış...
T trky 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 Haz 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 26 Haz 2009 #1 yorumlarınızı bekliyorum doğru-yanlış... Son düzenleme: 26 Haz 2009
x-ir ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 28 Şub 2008 Mesajlar 1,429 Tepkime puanı 20 Yaş 42 Web sitesi iinsan.wordpress.com 26 Haz 2009 #2 sanki çocuk yuvası falan için yapılmış bir logo olmuş. biraz daha ciddi bir havası olsa bence daha güzel olur
sanki çocuk yuvası falan için yapılmış bir logo olmuş. biraz daha ciddi bir havası olsa bence daha güzel olur
grafishop 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Tem 2008 Mesajlar 2,769 Tepkime puanı 50 26 Haz 2009 #3 x-ir' Alıntı: sanki çocuk yuvası falan için yapılmış bir logo olmuş. biraz daha ciddi bir havası olsa bence daha güzel olur Genişletmek için tıkla ... Aynen katılmakla beraber... Tamamı sizin ciziminiz mi ? Yoksa hazır resim falan mı kullanıldı ? AYı hem kelimenin sonunda hemde alt kısımda kullanmak mantıksız olmuş... Gölge ise gölgeye benzememiş... Karakter kötü... Başarılar...
x-ir' Alıntı: sanki çocuk yuvası falan için yapılmış bir logo olmuş. biraz daha ciddi bir havası olsa bence daha güzel olur Genişletmek için tıkla ... Aynen katılmakla beraber... Tamamı sizin ciziminiz mi ? Yoksa hazır resim falan mı kullanıldı ? AYı hem kelimenin sonunda hemde alt kısımda kullanmak mantıksız olmuş... Gölge ise gölgeye benzememiş... Karakter kötü... Başarılar...
Graficerw 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Haz 2009 Mesajlar 25 Tepkime puanı 0 Web sitesi deviangrp.deviantart.com 26 Haz 2009 #4 biraz daha ciddi bir hava verilse;iyi olurmuş
T trky 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 22 Haz 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 26 Haz 2009 #5 Aynen katılmakla beraber... Tamamı sizin ciziminiz mi ? Yoksa hazır resim falan mı kullanıldı ? Genişletmek için tıkla ... tamamı benim arkadaşım.. Biraz daha ciddi yaparım ..
Aynen katılmakla beraber... Tamamı sizin ciziminiz mi ? Yoksa hazır resim falan mı kullanıldı ? Genişletmek için tıkla ... tamamı benim arkadaşım.. Biraz daha ciddi yaparım ..