Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi hoş çalışma amaçlı yapmısında nerden başlasamki arkadasım .. cok hatalar var yazım hatası , fontlar uyumsuz 2009 font u cok sert daha yumusak bir karakter bulmalısın. iki dilde slogan kullanmamalısın bu bir "coco cola" değil ayrıca ajanda bu local olmalı yada tamamen iki dilde yazılmalı.. o yüzden eksik yada fazla diyorum geciyorum... Sadece büyük alandaki ucak resmini beğendim üzgünüm üstünde daha cok ugras vermen gerek firmanın logo ve fontlarını incele turk havayollarını daha iyi yapabilcegini düşünüyorum ozaman emeğine sağlık.
THY 2009da iyi uçuşlar diler yazısı çok açılmış, tellere girecek sanki, birde uçak resmide aynı şekilde biraz yukarı ve birazda ortalansa daha iyi olur diye düşünüyorum. Yinede fena sayılmaz.
(diler in r sini de unutsaydin güzel olurdu nede olsa son zamanlarda bir sive çilginlidir gidiyo. 'ucusla dile',) bu şaka tabii ki........ isle ilgili bisey söylemek gerekirse üzerinde biraz daha çalisman lazim font seçimleri, 2009 yani üst kisim da biraz daha tadilata gerek var,
İmla hatalarını söylemiyorum herkez değinmiş zaten. 2009 yazısını biraz daha küçültüp, tırnaklı değil düz bir yazı karakteri seçersen, türk hava yolları logosunu ve star alliance member yazısını çok çooooook ufaltsan zira böyle çok göze batıyor ve düzensiz duruyor. alttaki uçağı biraz daha yukarı alıp 2009'da iyi uçuşlar diler kısmını ufaltıp uçağın altına koymayı denesen ve sanki biraz daha toparlanır. İyi çalışmalar
Hizalama, renk geçişleri ve font hataları dışında birşey söylemek istiyorum. THY ajande kapağında bu kadar çok uçak resmi kullanmazdı heralde.. Bu tip firmalar çok çok sade işler yaptırırlar nedenmi? çünkü isimlerini dünya biliyor.
yorumlarınız çin teşekkürler imla hatasını hatırlatığınız için ayriyetten teşekkürler bende daha şimdi gördüm aslında klavyede yazı yazarken ben genllikle yaparım bu hataları bikeresinde sosyalbilgiler ödevimi teslim edecem kapğa sosya yerine sosoyal yazımışım hayy ben ölmeyeyim emi:rofl:
yorumlarınız çin teşekkürler imla hatasını hatırlatığınız için ayriyetten teşekkürler bende daha şimdi gördüm aslında klavyede yazı yazarken ben genllikle yaparım bu hataları bikeresinde sosyalbilgiler ödevimi teslim edecem kapğasosya yerine sosoyal yazımışım hayy ben ölmeyeyim emi:rofl:
Geçtim kapağı, tasarımı; arkadaşım imla hatalarını çok yaparım derken bile imla hatası yapıyorsun seni "kısır döngü" tanımına en uygun örnek seçiyorum, yukardaki alıntıylada süslüyorum!..
Geçtim kapağı, tasarımı; arkadaşım imla hatalarını çok yaparım derken bile imla hatası yapıyorsun seni "kısır döngü" tanımına en uygun örnek seçiyorum, yukardaki alıntıylada süslüyorum!..