Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Türkiye Tanıtım Afişi

oyaJi

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınızı Bekliyorum

betawp.jpg

Feyza Gumus

🌱Yeni Üye🌱
köprüyü daha değişik bir açıdan versen nasıl olurdu? Ayrıca truva atı ve kız kulesi hafada uçuyor gibi.. diğer objelerin tabanını çok güzel ortamla çokgüzel bütünleştirmişsin onlarada (truva atı ve kız kulesi) birşeyler yapmalısın bence.. emeğine sağlık..

özge öz

🌱Yeni Üye🌱
koydugun her şey cok havada kalmıs yaa

my_manner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel bir düşünce ile yaklasmıssın emegine saglık fakat kıyamet elametlerini andırdı bana kordugun görseller ise birbirnden cok kopuk duruyor biraz daha ugrastan sonra daha iyi olucagına eminim ellerine saglık...

Murtyc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bütünlük adına hiçbişey yok :/

finisterra

🌱Yeni Üye🌱
Türkiye tanıtım afişi.. Fakat Collesium ve Amerika'da bulunan o köprü??

Bence sadece köprü kullan.. bir diğer versiyonda da sadece kız kulesi kullan mesela..

"Hepsi aynı yerde olsun fikri" biraz bütünlük problemi yaratıyor.

Bir de bu tür işlerde tanıtılacak ülke bayrağı, renkleri, kurumsal kimlikmiş gibi, renkleriyle ve deformasyona uğramadan verilmeli.

backgrounddaki su altı rengi güzel olmuş.

Bunun haricinde, nacizane görüşüm daha fazla uğraşman gerektiği yönündedir.

aliismeterdi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım eline emeğine sağlık fakat hersey çok karışık ve çok kısıtlı düşünmüşsün olduğu gibi resimleri kesip yapıştırmışsın özgün ve kendine has çizgilerle bu çalışmayı tekrardan anlatsan çok daha hoş olur bide tavsiyem yapılan ileri takip etmekte fayda var ben öle yapıyorum sözlerimi sakın yanlış anlama

kolay gelsin

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle konu yanlış yere açılmış sanırım.
Afiş yorumuna geldiğimizde ise Türkiye tanıtım afişinde California köprüsünün işi ne anlayamadım:S
Düşünce güzel fakat nesnelerr çok havada,yazı gözükmüyor.Üzerine çalışırsan daha iyi olacağı kanaatindeyim.Emeğine sağlık.

tolga_59

🌱Yeni Üye🌱
Selamün Aleyküm Bazı arkadaşlara katılıyorum truva atı ile kız kulesi havada olması afişde bir boşluk oluşdurmuş..

ilyas3621

🌱Yeni Üye🌱
bide korkutucu soğuk bi görünümü var biraz daha canlı renklere yer ver bence türkiyeyi bilmeyen biri bu eserleri sular altında sanar türk bayrağının rengide yok

ilyas3621

🌱Yeni Üye🌱
bide korkutucu soğuk bi görünümü var biraz daha canlı renklere yer ver bence türkiyeyi bilmeyen biri bu eserleri sular altında sanar türk bayrağının rengide yok

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konu yanlış yerde. Lütfen konuları ait olduğu bölüme açınız.

adrian06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
california köprüsü yerine fatih sultan mehmet köprüsünü kullansaydın yaa :) ayrıca köprüyü kullanırken yandan görünümünü kullansan daha iyi olur..
nesneler havada uçuşuyor..
kanunlara karşı geliyorsun..
yerçekimi kanununa.. :)
Ve son olarak nesnelerin opacitysini çok vermişsin.. çok soluk duruyorlar..

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aslında yeni bir çalışmaya başlamadan önce,daha önce bu konuya dair yapılmış olan çalışmalara bir göz atman gerektiğini düşünüyorum..daha nitelikli bir fikre sahip olabilirsin ve bir çok eksiği yada hatayı yeniden gözden geçirme şansın olur..en iyiye ulaşana kadar çalışmalar yapmaya devam et..mutlaka iyi bir sonuç elde edeceksin ;)...kolay gelsin arkadaşım..başarılar..