Bazı avukatların arkasındaki duvarda şöyle yazar:
"Danışma ücretine KDV dahildir."
Burada da bir danışmanlık hizmetini "beleşe getirme" durumu olmasın??..
Hani, harika bir fikir ürünü fotograf karesi görürsünüz de; "Ne var? Bunu ben de çekerim!" dersiniz ama, iş işten geçmiştir. Önemli olan o fikrin, önce sizin aklınıza gelmesidir.
(Bu mesajıma, "Ne alâkası var?" diyenlere çok gülücem.)
Buna benzer bir yorumu da, programlama yada tasarım bölümünde yapılan her başlığın / sorunun altına ekleyebilirsin. Daha ileri gitmek istiyorsan çalıntı tasarımlara / programlara / resimlere / clipartlara..... link verilen başlıkların altına da uygun bir yorum ekle tam olsun...
size katılıyorum.soruyu soran arkadaş keşke anket tarzı birşey koysaydıda sosyal bi araştırma olsaydı...
şunuda söylemeden edemiycem madem bu yöntemleri soruyorsunuz uygulamayada gücünüzün olduğu kanaatindeyim...eğer hal buysa kendinize bir reklam danışmanı bulun...:sleepy:
Yazdığım diğer noktalara baksaydın yurtdışındaki bazı yerler için kendi sorumun cevabını verdiğimi görürdün. Ancak sanrım bu mantıkla programlama yada grafik tasarımda yardım isterseniz bu sitede size de aynı şekilde yorum yazmak lazım ...'gidin programcı / tasarımcı tutun..' diye.
Cevap yazan diğer arkadaşlara teşekürler.