Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. çalışmada normalde sözle ifade edilemeyen miğde kaldırıcı unsurları simge halinde kullanmaları şahsen çok mantıklı olmuş Garanti bankasınında ilgi ve merak unsuruna gitmeleri hoşuma gitti. teşekkür ediyorum onur paylaşımın için 6. geç kalmasın
İşte beğeni boşuna demiyorlar göreceli bir kavramdır diye Kesinlikle sindirilmeli. Özellikle ben bu tarz paylaşımlarda değerlendirilip üzerinde tartışılmasından (nedenleri ile) yanayım. Yoksa bakıp geçmekle göremediğimiz bazı durumları hiçbir zaman öğrenemeyiz. Ama ne yazıkki bunun bilincine daha varamadık çoğunluk olarak. Ama umudum yok değil.
Bana BMW nin biraz algıladığın kısmı ile açabilir misin? Sanırım saatten olucak benim biraz beynim durdu
Tabi hemen açıyım.. Çok tersten bi mantık güdmüşler, normalde koca koca BMW yazmak yerine tüm alfabeyi yazıp B - M - W harflerini alfabeden çıkarmışlar.. bu şekilde eskikleri okuyarak yine BMW diyebiliyorsun sonuç eksik yada tam olay BMW yazmak..
Özeti: Bardağın yarısı dolu demektense yarısı boş demişler..