Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Turuncu restaurant menü

efom

🏅Acemi Tasarımcı🏅
turuncumen.jpg
yorumlarınızı bekliyorum

Benzer konular

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
restoran-cafe yazısı aşağıya çekilmeli zira turuncunun u'su ile çakışıyorlar ve hoş durmuyor. Başlıklar(iftar mönüsü...) hepsi eşit olmalı, hepsini sol başa çekersen daha iyi olur, yerin var. Zemin karışık gibi sadeleştirmende yarar var. Zaten resim ve yazı bol dolayısıyla menü çalışmalrında sade çalışmak her zaman daha mantıklı. Resimlerin renkleri eşit değil, yani kimisi açık kimisi koyu..photoshop<curves de açmak gerek..

Afiyet olsun'dan sonra ünlem işareti koyarsan iyi olur.

kolay gele!

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
hataların çok var enbüyük hatayıda logoda yapmışsın cafe "U"' nun altında kalmş, bazı görsellerin perspektflerini bozmuşsun, gereksz vektöreller kullanmışsın ve zeminde kullandığın baloncuklar yazının üstüne gelmiş, bide pidenin yanında @ işareti ne alaka sanki bşyler koymak için konulmuş kusura bakma ben beğenmedim hiç iştahım kabarmadı emeğine sağlık genede.

sokrates60

🌱Yeni Üye🌱
konuyu hortlatacağım ama bana böyle tek sayfa bir tasarım lazım duruyorsa hala elinde bana psd sini verebilir misin?

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hataların çok var enbüyük hatayıda logoda yapmışsın cafe "U"' nun altında kalmş, bazı görsellerin perspektflerini bozmuşsun, gereksz vektöreller kullanmışsın ve zeminde kullandığın baloncuklar yazının üstüne gelmiş, bide pidenin yanında @ işareti ne alaka sanki bşyler koymak için konulmuş kusura bakma ben beğenmedim hiç iştahım kabarmadı emeğine sağlık genede.

Arkadaşımız Çok güzel hataları anlatmış yalnız konuyu biraz sert kapatmış bu düzeltmeleri yap daha güzel olur bencede emeğine sağlık

tayfunseyyar09

🌱Yeni Üye🌱
çok kötü bence :( kusura bakma açık konuştum biraz... ama gene de emeğe saygı duyarım...

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Resimlerin hiçbirinin duruşu birbiriyle orantılı değil zeminde kullandığın şekiller istikrarlı kullanılmamış. Bazı yerlerde var bazısında yok. Alta koyduğun s şeklideki desenler orda anlamsız duruyor. Yemek ile ilgili tasarımlarda siyah zemin kullanmak oldukça uzak durulması gereken bir renk. Genellikle iştah açıcı renkler kullanmalısın.

Başarılar

zzx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olmamış bu yazı karakterlerini değiştir başlığın altına beyaz cizgi at birde zemini sadeleştir