Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
logo hem sanayii ila özdeşleşmiş makina çarkını, hemde çalışan insanları anlatıyor.sade ve anlaşılır olmuş.iki kenarınıda derneğin baş ve son harflari ile başlatıp sonlandırdığında ve eğer bu logoyu göndermiş olsa idin değerlendirilebilirdi. ellerine sağlık arkadaşım. bende 3 tane tasarladığım logoyu gönderdim. inşallah hakkeden tasarım ve tasarımcısı kazanır. bu ayın 20 sinde bende tasarladığım 3 logoyu yayınlayacam.senin logonda benim tasarladığım logolardan birtanesine benziyor
bence de çok güzel olmuş. ama tüsiad a gitse bile kabul edilmeyecekti. tüsiad logotype font istiyordu. yani logo olmayacak sadece font çalışması olacaktı. çalışman güzel olmasına rağmen elenecek idi.
teşekkürler arkadaşlar. logoda çark, elele tutuşmuş insanlar ve doğan güneşi sembolize etmeye çalıştım. normalde göndercektim ama açıkçası bu tür yarışmalardan hiç umudum olmağı için biraz salladım. sonra hatırladığımda gçnderme tarihi geçmişti zaten
Gerçekten harika olmuş keşke gönderseydin eminim siyah beyaz halide bir o kadar güzeldir eline sağlık. Şu ana kadar gördüğüm (benim gönderdiklerimde dahil) en iyi Tüsiad logosu.
Gerçekten harika olmuş keşke gönderseydin eminim siyah beyaz halide bir o kadar güzeldir eline sağlık. Şu ana kadar gördüğüm (benim gönderdiklerimde dahil) en iyi Tüsiad logosu.