yako
🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben hazirdiginiz tasrımın baskı aşaması ile ilgili bir yorum yapmak istiyorum. Tasarımınıza baktıgımda, kaliteli bir baskı için, en az beyaz dahil 8 renk gibi klise görüyorum. Flekso baskı için, konu tuvalet kagidi ambalaji ise baski maliyeti yüksek çıkaçaktır. Market raflarindaki marka olmus, pahalı satilan tuvalet kagıt ambalajlarin bir çogu 2, 3, 4 renk civari. Bu ürünün digerleriyle rakabete girecegini var sayarsak belki tasarimi güncelemek gerekecektir.
Nucat arkadasim bu raflarda meshur tuvalet kagitlariyla mücadeleye girecek iddiasi olan bir calisma degil kendi bölgesinde istikrarli bir firma disariya acilma gibi bir sikintisi yok ayrica. Ayrica renk konusunda sayisinin fazla olmasi ve klise maliyetinin artacak olmasi adami zorlamiyor isteseydi 4 renk yada 2 renk olarak ta yapabilirdik yada farkli tasarimlar ama yapilan calisma kendi hayalini yansitiyor genelde tuvalet kagitcilari biraz inatçi ve dar görüslü olabiliyor nekadar yönlendirmek istesekte kar etmiyor. Basilan bir calismayi geri çevirme gibi bir sansimizda yok suan yorumların için eline saglik saygilarimla.