Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tuvalet kagidi ambalaji ön ayna tasarimi

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben hazirdiginiz tasrımın baskı aşaması ile ilgili bir yorum yapmak istiyorum. Tasarımınıza baktıgımda, kaliteli bir baskı için, en az beyaz dahil 8 renk gibi klise görüyorum. Flekso baskı için, konu tuvalet kagidi ambalaji ise baski maliyeti yüksek çıkaçaktır. Market raflarindaki marka olmus, pahalı satilan tuvalet kagıt ambalajlarin bir çogu 2, 3, 4 renk civari. Bu ürünün digerleriyle rakabete girecegini var sayarsak belki tasarimi güncelemek gerekecektir.

Nucat arkadasim bu raflarda meshur tuvalet kagitlariyla mücadeleye girecek iddiasi olan bir calisma degil kendi bölgesinde istikrarli bir firma disariya acilma gibi bir sikintisi yok ayrica. Ayrica renk konusunda sayisinin fazla olmasi ve klise maliyetinin artacak olmasi adami zorlamiyor isteseydi 4 renk yada 2 renk olarak ta yapabilirdik yada farkli tasarimlar ama yapilan calisma kendi hayalini yansitiyor genelde tuvalet kagitcilari biraz inatçi ve dar görüslü olabiliyor nekadar yönlendirmek istesekte kar etmiyor. Basilan bir calismayi geri çevirme gibi bir sansimizda yok suan :) yorumların için eline saglik saygilarimla.

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba ben bir etiket baskı operatörüyüm grafikle de ilgileniyorum bu nedenle buradayım söylemek istediğim şey yorumlar ve tasarımın hakkında neden siz grafikerler sadece tasarım ve estetiği düşünüyorsunuz.. bence bastığın tasarımın basımı cok zor ambalaj baskı makinalarına yönelik yaptığınız tasarımları artık ofset ofset mantığıyla yapmayın. derim ben

ersintamboya arkadasim ofset mantigi ile asla yapilmadi flexible baskiyi nederece biliyorsun bilmiyorum ama artik 10 renk baski makinalarimiz var ve hemen hemen baski kalitemiz ofsete yakın baskılar çıkarabiliyoruz ve teknik olarakta biraz zahmetli gerek ofsete gerekse tiffduruga oranla ama ben flexoyu seviyorum tüm zorluklarına ragmen ve sunuda belirtmeliyim ki makina fiyatlari suan tirilyonlari geçen flexo baski makinalarimizdan inan 0.02 yani mikron degerlerde binme vererek vede %1 oranlarina kadar bir renkte inerek hem kalipta bu degeri cikarabiliyoruz hemde baskida... genede yorumlarin için ellerine saglik kardesim bu güzel konulari yorumlarsak deger katar ve sitemiz sayesinde birlikte paylasimlarimizi sunabiliriz. :)

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Nucat arkadasim bu raflarda meshur tuvalet kagitlariyla mücadeleye girecek iddiasi olan bir calisma degil kendi bölgesinde istikrarli bir firma disariya acilma gibi bir sikintisi yok ayrica. Ayrica renk konusunda sayisinin fazla olmasi ve klise maliyetinin artacak olmasi adami zorlamiyor isteseydi 4 renk yada 2 renk olarak ta yapabilirdik yada farkli tasarimlar ama yapilan calisma kendi hayalini yansitiyor genelde tuvalet kagitcilari biraz inatçi ve dar görüslü olabiliyor nekadar yönlendirmek istesekte kar etmiyor. Basilan bir calismayi geri çevirme gibi bir sansimizda yok suan :) yorumların için eline saglik saygilarimla.

Ben vermek istedigim bilgiyi doğru cümlelerle yazamisim. Sanal yaşam çok düz... mimik lazim biraz:D bilmek ve anlatmak arasindaki dogruyu yakin zamanda çözebilirsem eğer konu hakkinda anlatmak istedigimi, anlatacağimi umuyorum...(gene bulmaca gib yazdim ya.. uf yaaa)
Saygi benden efendim.
sevgilerimede ekliyorum...

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
tesekkürler nucat arkadasim benden de sevgiler herzaman yorumlarini beklerim iyi calismalar sana :)

phnymphetaminec

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.phnymphetaminec.com
Selam Yako :) Mazimiz eski seninle bircok calismana sahit oldum bu konuda takdir ediyorum her zaman, yine guzel bir calisma, eline saglik.
Bedava yazisini degistirebiliriz sadece onu dusundum.

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
sagol phny herzaman beklerim elestirilerin yapici izler birakir bende... saygilar.

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
tesekkürler silmarillion birdahaki çalismalarda siz tüm arkadaslarimin katkilariyla yeni bir tasarim hazirlayacagim eminim mükemmel olacaktir... yorumun için ellerine saglik.

ademwars38

🌱Yeni Üye🌱
Bence çok güzel arkadaşın bakış açısı profesyonelce bence renklerde tek itici olan gizli renk oda Kedi Gözündeki Yeşil harika kamufule olmuş o renk ama çok itici