Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

UC Logic TWH850 problem: İmleç çok titreme yapıyor...

Famer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar, teknobiyotik sitesinden şu kampanyada olan A5 tabletten aldım.. İlk tablet kulanışım.. Alet genel olarak hoşuma gitti, ağırlık olarak CorelDraw ile kullanıyorum..

Ama bi sorun var.. imleç anormal derecede titriyor.. kablosuz mouse ile klavye setini iptal ettim, sonuç değişmedi.. Monitör Lcd, başka manyetik etki oluşturacak bişey yok..

Başka bu aletten kullanıp ta aynı sorunu yaşayan var mı diye forumu araştırdım, Bi arkadaş daha aynı sorundan bahsetmiş.. Hatta elimdem mi kaynaklanıyor diye, silgilerle destekleyip kalemi sabitlemeye çalışmış..

Bir çözüm önerisi bekliyorum..

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
Merhaba ,

Corel draw dışında windows uygulamalarında bu titreme oluyor mu Adobe uygulamalarında denediniz mi ? Olmuyorsa Corel problemi olabilir Update gerekiyor olabilir.

Klavye ve mouselarınız standart dışı özel tuşlar içeriyorsa örneğin logitech 6 tuşlu oyuncu mouse gibi bu tür cihazların sürücülerini kaldırıp deneyebilirsiniz sürücü çakışması yaşıyor olabilirsiniz.

Kalem pilinizi kontrol edebilirsiniz .

Sorununuz devam ederse Akortek Bilişim Teknik servisini arayabilirsiniz yardımcı olurlar.

Tel: 0212 210 97 99

www.teknobiyotik.com

Famer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam..

sorun bahsettiğiniz şeylerin hiçbirinden kaynaklanmıyor.. Zira onu çalışma arkadaşıma verdim ve aynı titreme devam ediyor.. Kendime bi tane Wacom Bamboo aldım... Problemsiz çalışıyor.. Dediğiniz gibi servise götüreceğim galiba... Gerçi aleti verdiğim arkadaş pek şikayetçi değil ama.. bakalım artık...

KAYIBEY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben de bugün siparişi verdim teknobiyotikten ama senin bu mesajını görünce tedirgin oldum açıkçası. ilk defa tablet kullanacağım. umarım bende titreme sorunu falan olmaz. maceramız başlamadan bitmesin de :)

Famer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hayırlı olsun şimdiden... Umarım seninkinde bi problem çıkmaz.. Eline geçtiğinde bizide bilgilendirirsen sevinirim.. Ben şu an Wacom Bamboo kullanıyorum, ve kalemi sanki hemen eriyecekmiş gibi bir his veriyor.. o yüzden biraz tedirgin kullanıyorum.. Ama Uc Logic te kalem ucu daha sert ve tablet yüzeyi daha kaygan gibi..

UC-LOGIC

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.uc-logic.com.tr
UC Logic Tabletinizin kurulumunu düzgün yaparsanız sorun yaşamamanız lazım.

Ben iki ayrı makinada aldığınızTWH850 modeli kullanıyorum biri Core i7 Dell XPS laptop diğer masa üstü bilgisayar olmak üzere ikisinde de sorun yaşamadım. Umarım sizde yaşamazsınız.

Hayırlı olsun.
Teknobiyotik.com destek konusunda çok hassastır sıkıntınız olmaz

KAYIBEY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ürün geldi. Win 7 64 bit kullanıyorum. sorunsuzca kurdum, herhangi bir problem yok. Sadece çok çalışmam gerekiyor :))

tayyare

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,
Ben de uzunca bir süre tabletimi titrek imleçli bir halde kullandıktan sonra dayanamayıp kenara kaldırdım :) ( Genius EasyPen M610X ). Bira önce yabancı sitelerde sorunumu aratıp çözümünü buldum nihayet. Suçlu; dizüstü bilgisayarımın güç adaptörüymüş. Daha hafif diye yedek bir adaptör almıştım. Eskisini takınca düzeldi. Çözüm bulamayanların dikkatine...