nereden yeni mezunsun arkadaşım, vermeyi düşündüğün fiyatlara bakılırsa ilkokuldan sanırım... kendine gofret ve gazoz parası kazanmaya çalışıyorsun :rofl:. birde kendine ait ilustrasyonları kullanacağından bahsetmişsin, yazık o fiyatlara iş yaparsan... kendine ait özgün birşeyleri kullanacağın bir afişten en az 750.TL (yazıyla da yazayım yedi yüz elli Türk Lirası) istemelisin... bana kalırsa o bile az ama neyse piyasanın durumu malum... bu fiyatlara iş yapmayın lütfen bunlar çok komik hatta komik bile olamayacak kadar kötü fiyatlar :worried: bırakın kim yaparsa yapsın, bu fiyatlara bilgisayarınızı açtığınıza değmez ve inanın harcadığınız elektrik parasını karşılamaz.
ayrıca yeni mezunsanız freelance çalışmakta neyin nesi kim verdi size bu aklı... benim tavsiyem (yaşımın ve iş tecrübemin sizden bir hayli fazla olduğunu düşünerek bu tavsiyede bulunuyorum) girip bir yere çalışmanız yönünde olacaktır cin olmadan adam çarpamazsınız. girin bir tasarım ofisine ücreti falan boş verin asgari ücretle bile çalışsanız söylediğiniz rakamlardan daha çok kazanmış olursunuz hem sigortanızı başlatmış olursunuz hemde piyasa tecrübesi kazanırsınız, matbaaya sorunsuz bir şekilde iş hazırlamayı öğrenirsiniz.
kolay gelsin,