Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ücret karşılığı illüstrasyon

swindler76

🌱Yeni Üye🌱
  • Firma ismi: Yok (şahsi))
  • Çalışma şartları:Yok
  • Aranılan kişinin özellikleri:
  • İşin mahiyeti:

Öncelikle merhabalar.
Sİzlerden bir konu hakkında teklif almak istiyorum.
Bir arkadaşımın nikah davetiyesinde gördüğüm
şeyin bir benzerini yaptırmak istiyorum.(evlenme teklifinde kullanmak üzere.)

Sanırım illustrasyon olsa gerek :)

8cm*8cm ebatlarında toplamda 15-20 sayfayı kapsayacak(çizgi roman gibi düşünülebilir.),
çalışmada genellikle 2 kişi(tüm sayfalarda aynı kişiler)
ve bazı unsur ve nesnelerin bulunacağı(bir masada yemek
yerken, bir avizeyi duvara montelerken vb) bir çalışma
(fotoroman yada çizgi roman) yaptırmak istiyorum.

Anlatmaya çalıştığım işi ücret karşılığı yapabilecek kişilerin özel mesajlarını bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.

Canberk ERGEÇ

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

tiger_71

🌱Yeni Üye🌱
elinde örnek olursa iş halledilir ancak tam olarak ne istediğini anlamış değilim

yunusmeyra

🌱Yeni Üye🌱
ilanınızla ilgili döküman,senaryo(var mı,yoksa öyküleme bize mi ait veya birbirinden bağımsız sayfa konularına illüstrasyonmu v.s.), fotoğraf v.s. konularında ve bastırmayı düşündüğünüz ebat konusunda bizi aydınlatırsanız size teklif verebiliriz..
tarmun@gmail.com

dinosaur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.erdalakyol.com
lütfen çok daha ayrıntılı anlatır mısınız isteğinizi? çünkü sizin düşündüğünüzü ya da olmasını istediğiniz şeyi siz bildiğiniz için karşınızdakininde ayni sizin gibi düşüneceğini tahmin ediyorsunuz. hayır! yanılıyorsunuz. bu ve benzeri yanlışlıklar neticesinde "ama ben böyle istememiştim ki..." cümlesini söylememeniz için sanki bir çocuğa anlatırmışcasına işi anlatmanız gerekir. sizin için lüzumsuz gelen bir çok ayrıntı işin özünü oluşturabilir. saygılarımla.

s121

🌱Yeni Üye🌱
Daha önce düğün davetiyesi için benzer bir çalışma yapmıştım.Bir örneğini size gönderebilirim..Ayrıntılar için bana ulaşırsanız sevinirim..
sserdarsaygi@gmail.com

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
Arkadaşlar, konunun açıldığı ilk gün Canberk ile anlaştık ve çalışmayı bir kaç gün içinde en iyi şekilde sonlandırdık...İlana halen başvurular var, moderatörler konu kapatırlarsa sevinirim.

Caveman

🌱Yeni Üye🌱
çizgi roman

Merhaba, ilanınız hala geçerli ise bahsettiğiniz işi yapabilirim. Genelde 5-6 karelik çizgi romanın sayfası siyah beyaz 200 ytl renkli 300 ytl. dir.

teşekkür.

fadora

🌱Yeni Üye🌱
merhaba can bey tarifini yaptığınız işi illusrator, photoshop, corel veya frehandada yapmak mümkün siz istediğiniz içeriği ve resimleri daha detaylı mail atarsanız istediğiniz çalışmayı yapabilirim...

leventelpen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
leventelpen.co.cc
merhaba can bey tarifini yaptığınız işi illusrator, photoshop, corel veya frehandada yapmak mümkün siz istediğiniz içeriği ve resimleri daha detaylı mail atarsanız istediğiniz çalışmayı yapabilirim...

Bu işin HANGİ PROGRAMDA YAPILACAĞI sorulmuyor. Sadece İLLÜSTRASYON ÇİZİMİ isteniyor:

Öncelikle merhabalar.
Sİzlerden bir konu hakkında teklif almak istiyorum.
Bir arkadaşımın nikah davetiyesinde gördüğüm
şeyin bir benzerini yaptırmak istiyorum.(evlenme teklifinde kullanmak üzere.)

Sanırım illustrasyon olsa gerek :)

8cm*8cm ebatlarında toplamda 15-20 sayfayı kapsayacak(çizgi roman gibi düşünülebilir.),
çalışmada genellikle 2 kişi(tüm sayfalarda aynı kişiler)
ve bazı unsur ve nesnelerin bulunacağı(bir masada yemek
yerken, bir avizeyi duvara montelerken vb) bir çalışma
(fotoroman yada çizgi roman) yaptırmak istiyorum.

Anlatmaya çalıştığım işi ücret karşılığı yapabilecek kişilerin özel mesajlarını bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.

Canberk ERGEÇ

Üstelik bir başka arkadaşımız, istenilen işi yapmış, iş sonlanmış. Mesajları okumadan mı yazıyorsunuz, yoksa ille de işi almak için aralık kapıya ayağınızı mı koyuyorsunuz?

Arkadaşlar, konunun açıldığı ilk gün Canberk ile anlaştık ve çalışmayı bir kaç gün içinde en iyi şekilde sonlandırdık...İlana halen başvurular var, moderatörler konu kapatırlarsa sevinirim.

Biri de kalkmış, çizgi romanın sayfası şu kadar, bu kadar diye ahkâm kesiyor. Pazarda patates satıyor sanki!

Bu ne biçim meslek ahlâkı, ne biçim kültür seviyesi?

Bilgisayarın başına her oturan bu işlere girmemeli.