Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Üniversite mi İş hayatı mı ?

SeyfiYalcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
S.a grafikerler.net üyeleri ben bu sene Grafik Tasarım ve Fotoğrafçılık Bölümü okuyorum ve üniversitede çizim yeteneği istiyorlar açıkcası çizimi okadar sevmiyorum ve onem vermedim bu yuzden üniversite istemiyorum iş hayatına atılmak istiyorum orda ögreniceklerimi iş hayatında ögrenebilir miyim acaba ?

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
elinde ünv okuma imkanı varsa kesinlikle okumalısın. her zaman bir adım ileride olacağın kanaatindeyim.
okulda sana bu işi öğretmek için ücret alan insanlardan öğrenmek dururken işi başından aşmış çalışan bi insandan bilgi beklemek çokda yerinde bi hareket olmazdı hani.
okulda harcayacağız zamanı kayıp olarak görme, sana katacağı şeyler gidenin zamanın ötesine geçeceği için bi kaybın olmayacaktır.
bide bu iş sürekli gelişme ve meraka dayalı. karakalem çizimlerini günlük hayatta kullanmayacak olsan dahi grafikerliğin temelidir. merakın yoksa ilerleyemeyeceğini düşünüyorum.
maksadım hevesini kırmak değil yanlış anlama. maksadım üniversite okuman için motive etmek. yinede karar senin tabi

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende zamanında bu seçimini yapmak zorunda kalmıştım ve çalışma hayatını tercih ettim şuan da okuyan ark. çok daha önlerinde ilerliyorum tabi bu herkes için geçerli olmayabilir ama şu bir gerçekki okumak bir ayrıcalıktır he şunu da söyleyim ben hiçbir ajans iş vereninin grafiker alırken okullu musunuz diye sorduğunu görmedim iş tecrüberinizi ele alırlar...

SeyfiYalcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Grafist, öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Benim çizimim ilk aşamalarda çok iyi gidiyordu sonraki hoca değişiminden sonra hevesim yerle bir oldu ve bilgisayara önem verdim yaptığım işleri genelde beğeniyorlar Tekrar tessekkür ederim
Layer, Bende senin fikrindeyim kendimi oraya gitmeden de iyi bir grafiker tarafından yetiştirile bileceğime inanıyorum sizede tesekkür ederim
Saygılarımla....

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
hiçbir ajans iş vereninin grafiker alırken okullu musunuz diye sorduğunu görmedim iş tecrüberinizi ele alırlar...

bende hiçbir ajansın zamanında düzgün para ödediğini görmedim. bir okuldan mezun olmadan anca 3. sınıf ajanslarda çalışırsınız. herhangi büyük bir firmaya başvuru yapacağınız zaman mutlaka eğitim düzeyinizi sorarlar.