Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Üntaş Katalog Çalışması

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
3YKeK.jpg

A4 Yatay Katalog Çalışması.

Yorum ve eleştirileri bekliyorum. :angel:

Son düzenleme:

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Katalog kare mi yatay calışmamı anlayamadım. tasarım kare ise gayet başarılı. emeğinize sağlık.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Katalog güzel ama çarpıcı diyemem. Silme ve büyük kadraj fotoğraflar artık eskisi gibi estetik görünmüyor bence. Fotolar içeride kenarlarına pastel tonlarda düz çigilerle bişeyler yapmak sanırım daha estetik olabilirdi.

Logo başarılı, inşaat firmasına uygun, umarım ambemdeki ilk binanın hatları Y harfi ile karıştırılmaz, yoksa Yüntaş diye bir algı oluşabilir.

Kapak olrukça şık ama sanki bu kapak bu kataloğun değil, içleriyle uynı uyumu sağlayamamış.. Bütün bunlar elbette şahsi ve görece düşüncelerim.

Saygılar

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Katalog güzel ama çarpıcı diyemem. Silme ve büyük kadraj fotoğraflar artık eskisi gibi estetik görünmüyor bence. Fotolar içeride kenarlarına pastel tonlarda düz çigilerle bişeyler yapmak sanırım daha estetik olabilirdi.

Logo başarılı, inşaat firmasına uygun, umarım ambemdeki ilk binanın hatları Y harfi ile karıştırılmaz, yoksa Yüntaş diye bir algı oluşabilir.

Kapak olrukça şık ama sanki bu kapak bu kataloğun değil, içleriyle uynı uyumu sağlayamamış.. Bütün bunlar elbette şahsi ve görece düşüncelerim.

Saygılar

Hocam muhakkak eleştirinizi göz önünde bulunduracağım. Gözden kaçan çok doğru tespitleriniz var gerçekten, teşekkürler eleştiriniz için.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Söylenen söylenmiş zaten ben beğendim eline sağlık Hasan. :)

mckoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kapak iç kısma göre sönük kalmış biraz

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
güzel çalışma, renkli ve hareketli...
font seçimi uygun...
emeğine sağlık...:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Font seçimi güzel fakat iç yazılardaki tekrar artık belirli bir dakika sonrasında çıldırış hissi veriyor..Beyaz inci..beyaz inci..beyaz inci..beyaaghh diye kayış sıyırma durumunda.

Sağlık olsun sanırım bitmiş bir. Sunum güzel fakat şu zemin olayını parkeden kurtarmak gerrkiyor artık.

Kolay gelsin.

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Söylenen söylenmiş zaten ben beğendim eline sağlık Hasan. :)

Teşekkür ederim ma®tin hocam :smile:

kapak iç kısma göre sönük kalmış biraz

Eleştirini göz önünde bulunduracağım. Teşekkür ederim :angel:

güzel çalışma, renkli ve hareketli...
font seçimi uygun...
emeğine sağlık...:)

Teşekkürler mehmet hocam güzel eleştirin için..

Font seçimi güzel fakat iç yazılardaki tekrar artık belirli bir dakika sonrasında çıldırış hissi veriyor..Beyaz inci..beyaz inci..beyaz inci..beyaaghh diye kayış sıyırma durumunda.

Sağlık olsun sanırım bitmiş bir. Sunum güzel fakat şu zemin olayını parkeden kurtarmak gerrkiyor artık.

Kolay gelsin.

Metin kısmında yapacak birşey yok abi :)) düzenlemeleri elbet olacak göz önünde bulunduracağım :) sunum işinde de parke gibisi yok be abi :D