Neler yeni

üsküdar ve başlarbaşında bulunan lokantalarımızın tasarım işleri

ecotasarim

🌱Yeni Üye🌱
freelance grafik tasarım

Uluslararası markalar için çalışmış, 15 senenin üzerinde ajans deneyimi sahibi, şu anda da kendi ajansının sahibi bir sanat yönetmeniyim. teklifinizle ilgileniyorum. info@ecotasarim.com adresine email atabilirsiniz. görüşelim. fiyatlarımız uygundur.

bazı işlerimizi aşağıdaki blog sayfasından görebilirsiniz.

ECO TASARIM

iyi günler.

nursina

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar 6 senedir kendi ofisimde grafikerlik yapıyorum aynı zamanda 10 parmak dizgiciyim. Dergi, broşür, kartvizit, afiş, kitap (dizgi), kapak çalışmaları, logo, CD kapakları, kutu çalışmaları, Yasin cüzleri.....
Ayrıca üsküdar merkezdeyim.
İlgilenirseniz nur_sina@hotmail.com adresine mail atabilirsiniz.

xeryx

🌱Yeni Üye🌱
bamboochia@gmail.com mail adresim. iletişim fakültesi reklamcılık öğrencisiyim. Web-Grafik eğitimim var sadece harçlığımı çıkarmak için yapıyorum. Yardımcı olabilirim.

seydanese

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tasarım konusunda yardımcı olabilirim klişe grafikeri olarak bu tip işlerle çok yakından ilgileniyorum

graphic_ahmet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
işi a-z ye yapabilileceğime inaniyorum
tasarımdan - uygulamaya
05418685822

onur tugba

🌱Yeni Üye🌱
Güzel bir gün diliyorum...

Merhaba , ilanınızla ilgileniyorum.15 yıldır profosyonel olarak bu işi yapıyorum...Ödüllü çalışmalarım mevcuttur..Yaratıcılık ve başarı bizim işimiz..
Sorunsuz ve başarılı bir iş olmasını isterseniz benimle irtibata geçebilirsiniz..Memnun kalacağınızın garantisini veriyorum size...
irtibat :
e- mail : kurukoglu042@hotmail.com
tel :0532 245 97 45

Görüşmek üzere..

sauprogramci

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.davetiyeburada.com
Merhaba;
Firmanızın için gerekli olan tüm çalışmalar için sizi Matbaanın kalbi olan 2.Matbaacılar sitesindeki ofisimize bekleriz.
Tel: 212 613 81 30
KARMEDYA REKLAM HİZMETLERİ