Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ustalardan Görüş Bekliyorum. Denemelerim acı biber yapımcılık, renkli ajans, beslenme

YbH

🌱Yeni Üye🌱
Bu işe elim yatkın mı? Ne dersiniz. İşte bir kaç logo çalışmam değerli görüşlerinizi bekliyorum.

1. Çalışmam.
*Acı Biber Yapımcılık tamamen hayal ürünüdür.
AciBiber-Min.jpg

2. Çalışmam.
*Renli Ajans tamamen hayal ürünüdür.
RenkliAjans-Min.jpg

3. Çalışmam
Beslenme Okulu için tasarladığım çalışma.
Beslenme-Okulu-Min.jpg

Benzer konular

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
teknik olarak fena sayılmaz ama logo ve kurulan fikir-kurguya bakarsak şöyle bir şeyle karşılaşıyoruz bence. Simdi hayal ürünü olan "Acı Biber Yapımcılığın" kurumsal kimlik çalışması yapılacak. İlk akla gelen şey nedir ? 10 tane adam cevirdin yoldan ve dedin ki logo yapıyoruz sizce nasıl olsun. İlk soyleyecekleri sey senin çizdigin şey. Eeee bir taraftan markanın akılda kalması için guzel, diğer taraftan sana niye ihtiyacımız olsun ki grafik tasarımcı. Seninle yada ekibinle niye brief yapalım ki. Bak yoldan gecen bu konu ile alakasız adamların bedavaya yaptıkları, işaret ettikleri şeyi senin yapman için niye para ödeyeyim ki. Dostum adobe kullanmak ya da autodesk i ezbere içmek seni bir yere goturmez ancak iyi bir sekreterin word excel kullandığından biraz daha karısık bir programı photoshop ya da adobe vs o sekreter seviyesinde kullanabilirsin. İçinde yaratım yoksa, içinde fikir oluşturacak hayal gucu yoksa içinde matematik yoksa title lın yaratıcı yönetmen bile olsa ancak sekreter olabilirsin. Bilmem anlatabiliyormuyum.
Yukarıdaki işlerine gelince kareler temiz, sekiller renkler, form temiz ama konu ve sunumdan benden sınıfta kalırsın profesyonel hayatta ise benden proje-iş alamassın.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
profil bilgilerine ve 3 adet çalışmana bakarak ;

doğru yoldasın yılmak yok ileride daha sıkı ve iyi işler çıkarabilirsin

" emeklemeden yürünmez " :)

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Samimi cevap vereceğinize inanarak; "logo denemeleri"nizdeki kullandığınız nesneler clipart mı yoksa tamamı ile sizin çizimleriniz mi?

YbH

🌱Yeni Üye🌱
teknik olarak fena sayılmaz ama logo ve kurulan fikir-kurguya bakarsak şöyle bir şeyle karşılaşıyoruz bence. Simdi hayal ürünü olan "Acı Biber Yapımcılığın" kurumsal kimlik çalışması yapılacak. İlk akla gelen şey nedir ? 10 tane adam cevirdin yoldan ve dedin ki logo yapıyoruz sizce nasıl olsun. İlk soyleyecekleri sey senin çizdigin şey. Eeee bir taraftan markanın akılda kalması için guzel, diğer taraftan sana niye ihtiyacımız olsun ki grafik tasarımcı. Seninle yada ekibinle niye brief yapalım ki. Bak yoldan gecen bu konu ile alakasız adamların bedavaya yaptıkları, işaret ettikleri şeyi senin yapman için niye para ödeyeyim ki. Dostum adobe kullanmak ya da autodesk i ezbere içmek seni bir yere goturmez ancak iyi bir sekreterin word excel kullandığından biraz daha karısık bir programı photoshop ya da adobe vs o sekreter seviyesinde kullanabilirsin. İçinde yaratım yoksa, içinde fikir oluşturacak hayal gucu yoksa içinde matematik yoksa title lın yaratıcı yönetmen bile olsa ancak sekreter olabilirsin. Bilmem anlatabiliyormuyum.
Yukarıdaki işlerine gelince kareler temiz, sekiller renkler, form temiz ama konu ve sunumdan benden sınıfta kalırsın profesyonel hayatta ise benden proje-iş alamassın.
---------------------------------------------------------------------------

Haklısın ama hayal ürünü olarak eklediklerim biraz espri olsun diye yaptımtığım eğlencelik logolar. Kurumsal bir logo yapacak olsam logo daha ciddi, görünüm olarak kurumula/firmayla bütünleşecek ve o kurumu/firmayı ifade edecek bir şekilde olur diye düşünüyorum ve eleştirilerin için teşşekür ediyorum.

Samimi cevap vereceğinize inanarak; "logo denemeleri"nizdeki kullandığınız nesneler clipart mı yoksa tamamı ile sizin çizimleriniz mi?
-------------------------------------------------------------------------------

Sayın Adminim yılların tecrübesi ve işin ehli olmanız itibariyle bir bakışta anlıyorsunuz. Eklediğim logolarda hazır bir temanın üzerine sadece isim eklemiyorum, elim daha hazır değil çizmeye (çiziyorum ama zamanla güzelleşecek) önce bir fikir oluşturuyorum aklımda o fikre en yakın ve en uygun tema üzerinde bir kaç değişiklik yaparak oluşturuyorum. Kendi çizimlerimde mevcut isterseniz onlarıda ekleyebilirim. Fikirlerinizi alarak tecrübe kazanabilirim. Saygılar.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟

aynı soruyu bende sormak isterim.
eğer kendi çizimlerinizse çok özür dilerim, ama bariz bi şekilde hazır çizimler bunlar. "bu işe elim yatkın mı?" diye sorduğunuza göre ilk çalışmalarınız olması lazım. çizim itibariyle, bu işe elinin yatkınlığı konusunda şüphe duyan birinin ilk çalışmalarına benzemiyor hiç. yinede inşallah yanılıyorumdur.