Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Üstmaş İnşaat Logo Çalışmam

Metehan Karahan

🌱Yeni Üye🌱
68296_104816829586168_100001735544412_42192_2452608_n.jpg

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
çok tatlı duruyor.
sanki şirket bebeklere aitmiş gibi :D
Ben olsam kabul ederdim ama şirket çok çocukça diye geri çevirebilir.

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
karakter seçimi her sektörde farklı düşünceler ve bakış açısı oluşturduğundan dikkat edilmesi gereken çok önemli bir nokta. karakter seçiminizi tekrar gözden geçirirseniz daha iyi olacaktır. diğer husus inşaat firması veya emlak firmalarına yapılan ilk akla gelen neden inşaat , ev veya benzeri silüetler olur. bence bu aşılmalı sadece logo typle bitirilmeli veya ifade edilecek olan olgu farklı bir yolla verilmeli diye düşünüyorum. tasarımda herkesin aklına ilk geleni yapmak kolaya kaçmaktır emek vermemektir bence... emeğine sağlık

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
karakter seçimi her sektörde farklı düşünceler ve bakış açısı oluşturduğundan dikkat edilmesi gereken çok önemli bir nokta. karakter seçiminizi tekrar gözden geçirirseniz daha iyi olacaktır. diğer husus inşaat firması veya emlak firmalarına yapılan ilk akla gelen neden inşaat , ev veya benzeri silüetler olur. bence bu aşılmalı sadece logo typle bitirilmeli veya ifade edilecek olan olgu farklı bir yolla verilmeli diye düşünüyorum. tasarımda herkesin aklına ilk geleni yapmak kolaya kaçmaktır emek vermemektir bence... emeğine sağlık

Son derece yerinde bir tesbit.

Metehan Karahan

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Gayet tecrübe kazanmama sebep oldu

designwish

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben de yineleyeceğim, karakter sorununu, yumuşak hatlı bir font seçmişken, birde kullandığınız beyaz kontür ( ya da zemin ) daha da yumuşatmış etkiyi.
Ve bina üzerindeki alıcılar , cep telefonu antenini andırıyor.
Eleştirim sert olduysa lütfen kusura bakmayın.
Tasarım, sizin nasıl tasarladığnızla birebir ilişkilidir ama maalesef bazı kurallar da var işte.
emeğinize sağlık...