Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi sana sadece şunu söyleyeyim detay daha sonra verilir muhakkak logo bir işarettir bir simgedir mesela google amcaya sor "nike logo" ne çıkyor karşına bak sonra bu çalışmayı önüne koy karşılaştır sonra bana tekrar cevap yaz lütfen bekliyorum.
Zar (şans,talih,baht vb.) ile web tasarımı arasındaki ilişki nedir? Önce onu öğrenmek isterim doğrusu kendi adıma. Yoksa şirketin adı ile ilgili bir durum mudur?
Zar (şans,talih,baht vb.) ile web tasarımı arasındaki ilişki nedir? Önce onu öğrenmek isterim doğrusu kendi adıma. Yoksa şirketin adı ile ilgili bir durum mudur?
Ya Sirketin Kendisi Domain Host Tasarım vb. Şeyler Yaptıgı Icın Zarın Ustundede Www. Yazıyordu Hanı Domaın Bakımından Bıraz Yakın Dıye Dusundum Yoksa Baska Bı Anlamı Yok .
Bluex 'in Tavsiyesi Üzerine Yaptığım Bir Logo:tongueout: Açılımı . UygunWebAdresi Yorumlarınızı Bekliyorum.