Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

uzaktan tasarım yapıyorum

_design_

🌱Yeni Üye🌱
Program/Seviye:Adobe İndesign , Adobe İllustrator, Adobe Photoshop, Corel Draw

İş deneyimi ve içeriği: 4 yıllık tasarım (1 yılı dizgi) deneyimim vardır. 1 yıl yayın evinde kitap dizgisi yaptım 2 yıl matbaa ve 1 yılda reklam ajansında çalıştım.

Açıklama: Özgün kaliteli ve alanına uygun kullanışlı işler yapmak öncelikli hedefimdir. İşimi iş olsun diye değil bu mesleği seçmeme sebep olan tasarım aşkı için yaparım. Beğeni denen şeyin göreceli olduğunu bildiğim için farklı düşünceleri önemser ve beni geliştirdiğine inanırım. Farklı alanlarda çalışmalarım olmuştur. Tümünde bu ilkelere göre çalıştım. Kurumsal kimlik çalışmaları, dergi ve kitap dizgisi, araç giydirme, afiş, brşür, el ilanı, etiket, tabela, branda, promosyon çalışması, banner ve arayüz tasarımı konularında kendime güveniyorum. Sizde bana güveniyorsanız aşağıdaki iletişim bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz:wink:

İletişim bilgisi: grafidesigner@rocketmail.com

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalarınızdan örnekler görmeyi isterim. Forum içinde konunuza çalışmalarınızdan ekleyebilirsiniz.