Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Uzun Lafın Kısası...(Biraz Uzun Oldu Ama)

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Kimi zaman forumda konular açılıyor; “Logo ne kadar’a yapılıyor?” “Bu kartvizite ne kadar fiyat vereyim?” ve benzeri fakat önemli olan bir nokta var. Tasarıma göre fiyat mı? Fiyata göre tasarım mı? Yoksa önemli olan dostluk mu? Şu unutulmamalıdır ki ticarette dostluk, arkadaşlık, akrabalık yoktur. Geriye 2 seçenek kalıyor ama ikisinin de benim gözümde hiçbir değeri yok çünkü önemli olan nokta grafiker’in zoru başarabilmesi. Yani muhteşem tasarımlar yapabilmesi. Basit tasarımlar basit insanlara satılır. Dikkat ettiyseniz insan dedim. Fakat başarılı tasarımlar başarılı şirketlere satılır. Burada da dikkat ettiyseniz şirket dedim. Yani arada çok fark var.

Uzun lafın kısası tüm olay grafiker’in profesyonelliğinde bitiyor diyebiliriz. Geriye kalanlar hiç sayılır. Ticaret ileride düşünülür. Başarılı olduğunu düşündüğünde yükseklerde başlarsın. Az çalışır, çok kazanırsın.

Bir başlık altında birden çok şeyden bahsettik. Konuyu da bir espriyle bitireyim; “Önemli olan kalplerin temiz olması” :wink:

Sağlıcakla Kalın
Furkan EKMEN

"Lütfen Tartışma Ortamına Çevirmeyin"

Son düzenleme: